Име: Снежина Симеонова
Град: Дряново
Дом. адрес: ул. "Михаил Иванов" 2
Телефон: 0896775737
Email:

Публикации на автора

Дончо Дончев с изложба в Националния музей на Лихтенщайн

Дряновският художник Дончо Дончев гостува със своя изложба в Националния музей на Лихтенщайн в столицата Фадуц. Културното събитие е под патронажа на българския посланик за Швейцария и Лихтенщайн Меглена Плугчиева.

Повече...

Започва реализирането на проект за модернизиране интериора в ЦДГ “Детелина” - Дряново

30 893 лева, спечелени по проект на Национална програма “Модернизиране на материалната база в училище”, модул “Подобряване на училищната среда”, ще бъдат вложени в модернизиране интериора на Детска градина “Детелина”

Повече...

УЧА.СЕ на Дарин Маджаров с първа награда в конкурса „Най-добра българска фирма”

Образователният сайт Уча.се, чийто създател е Дарин Маджаров, спечели приза в категория “Стартиращ бизнес” в конкурса „Най-добра българска фирма“ - 2013, организиран от Fibank (Първа инвестиционна банка).

Повече...

Матине в памет на Йордан Чуховски

По инициатива на дряновското читалище „Развитие-1869” в Дневния център за възрастни хора в града се проведе творческо матине, посветено на 85-та годишнина от рождението на бележития деятел на културата Йордан Чуховски

Повече...

Близначки от Дряново отиват при папата на 1 ноември

Близначките Дарена-Светослава и Мария-Десислава Димитрови от Дряново заминават на аудиенция при папата по повод Деня на народните будители. Момичетата ще свирят в Рим пред българските общности.

Повече...

“От дума на дума, от песен на песен” - за тринайсти път в Дряново

14 самодейни колектива от цялата страна се събраха за тринадесети път в Дряново на Националния събор на пенсионерите „От дума на дума, от песен на песен”, който се организира от Община Дряново и Културния клуб на пенсионера „Колю Фичето”.

Повече...

Виолета Генчева - европейска шампионка по сумо

Дряновката Виолета Генчева завоюва шампионската титла на европейското първенство по сумо за жени до 21 години, което се проведе през миналата седмица в Самоков.

Повече...

Дряновските дами – отличници от фестивала „Нежни чувства”

Дамска вокална група „Стринавско ехо” към НЧ „Развитие-1869” и клуб на пенсионера „Колю Фичето” в Дряново, взе участие в ХІV Национален фестивал на българската градска песен „Нежни чувства” в Пловдив.

Повече...

Пенка Балева скочи с парашут за 80-ия си рожден ден

За своя 80-годишен рожден ден смелата дряновка Пенка Балева скочи с парашут за 12-ти пореден път - този път със съдействието на спортен клуб „Синьо небе” на летището край Балчик.

Повече...

Рени Георгиева от ПГИ “Рачо Стоянов” - Дряново е победителка в национален конкурс за ученическо есе

Рени Георгиева от ПГИ „Рачо Стоянов“ - Дряново е победителка в Националния конкурс за ученическо есе, организиран от Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, с оригиналната си разработка в направление „Новите предизвикателства пред българската ико

Повече...

Дряновската гимназия по икономика стана отборен победител на Зимния събор в Боровец с 16 златни медала

Отборът на ПГИ „Рачо Стоянов” - Дряново стана първенец на Националния зимен ученически туристически събор „Снежен рай – Боровец - 2014”, който се проведе в зимния курорт.

Повече...