Таня Христова връчи грамоти на 160 деца

30. издание на церемонията "Дарования и постижения" се проведе в Деня на Габрово

В Деня на Габрово почетната книга „Дарования и постижения“ беше допълнена с нови 160 имена на изявените и талантливи габровски ученици и техните постижения от национални и международни състезания в сферата на науката, изкуствата и спорта.
В пълната зала „Възраждане“ преди да връчи грамота на всеки от отличените кметът Таня Христова се обърна към децата, родителите, преподавателите и треньорите с думи на благодарност за смелостта, отговорността и усилията им:
 „Благодаря, че вие сте причината отново да преживеем една изключителна церемония – богата на емоции, постижения и победи! Днешният ден е закодиран да бъде празник и всеки ден ще е такъв, щом имаме събрани толкова много изключителни, специални, устремени, талантливи и наистина важни габровци. Вие сте нашият особен повод за гордост, защото заради вас и с вас светът има смисъл. Защото вие сте откриватели, творци и победители. Вие сте тези, които придавате смисъл на амбицията, управлявате постиженията, и като истински вълшебници боравите със знанието и шлифовате таланта. Благодаря ви от сърце, че днес точно вие сте нашите сбъднати мечти, нашите истински дарования и постижения!“ – каза в своето послание Таня Христова.
Книгата се попълва от 1994 г., и вече включва имената на 4160 ученика.  В нея се вписват освен успехите на детето и имената на учител, ръководител или треньор.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни