Отборна титла и 18 медала за "Акро-арт"

Топ новина! <p>Отборна титла и 18 медала, това е равносметката за „Акро-арт“
BATUT_HRISTINA_2016_940x627-8915.jpg
Отборна титла и 18 медала, това е равносметката за „Акро-арт“ от Държавния шампионат по скокове на батут, двоен мини батут и акробатична пътека, който се проведе в Сливен и Ямбол.

Отборна титла и 18 медала, това е равносметката за „Акро-арт“ от Държавния шампионат по скокове на батут, двоен мини батут и акробатична пътека, който се проведе в Сливен и Ямбол. Габровският клуб завоюва титлата отборно в дисциплината двоен мини батут.
Златни медали в дисциплината извоюваха Александра Христова при 9-10-годишните и Мартина Митева при девойките на възраст 15-16 г. Виктория Борисова и Виктория Йовчева заеха второ и трето място при девойките младша възраст (11-12 г.), втора се класира и Камелия Сяркова при девойките старша възраст (13-14 г.). Своя принос за първото място на „Акро-арт“ в отборното подреждане дадоха Деница Маринова и Магдалена Няголова (9-10 г.), Кристина Георгиева и Николет Иванова (11-12 г).
В олимпийската дисциплина „Батут“ състезателите на „Акро-арт“ спечелиха общо 12 отличия - индивидуално и на синхрон. Христина Пенева донесе шампионска титла в престижната група на жените, като изигра съчетание с висока оценка за трудност, а Христо Христов се нареди трети при мъжете. Злато завоюва и Михаел Митев при юношите на възраст 15-16 г. При децата до 8 години Александра Христова се окичи с бронз, а четвърто място от общо 20 участнички зае дебютантката Аделина Ангелова. Мирена Димитрова и Елена Балабанова се класираха на второ и трето място при девойките. На батут-синхрон Мирена и Елена в дует спечелиха първото място. При жените Христина и нейната сестра Мариела Пенева, състезаваща се в момента за отбора на „А-Трамп НСА“ (София), грабнаха сребърните отличия. Със сребро се окичиха също Христо Христов и Михаел Митев при мъжете.
Още един медал на клуба донесе Даниела Кирова - бронз от надпреварата при девойките младша възраст (11-12 г.) на акробатична пътека.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото