Бронзов дебют за Борис Ангелов

Показа умения, които може да развие, коментира треньорът Драгомир Тотев

Повече...

Малките габровски джудисти с три медала в Русе

Състезателите на ДК „Габрово“ завоюваха три медала от международния турнир „Дунавска купа“ в Русе.

Повече...

Злато за Ростислав Цвятков

Състезателят на БК „Габрово 91“ Ростислав Цвятков завоюва злато от I кръг на Държавното лично-отборно първенство по бокс и Купа България за младежи.

Повече...

Пламен Петков започва срещу швейцарец на „Странджа“-та

Националният шампион в категория до 81 килограма при мъжете Пламен Петков ще започне второто си участие в "Странджата" срещу съперник от Швейцария, това отреди жребията на 70-то издание на надпреварата.

Повече...

Пламен Петков взе титлата и от Националната боксова лига

Боксьорът Пламен Петков завърши годината непобеден на родната сцена. Възпитаникът на треньора Драгомир Тотев от БК „Чардафон“ прибави към титлата си от държавния личен шампионат при мъжете и първото място в категория до 81 килограма в най-новия формат на Българската федерация по бокс - Национална боксова лига Efbet 2018.

Повече...

Efbet прогнозира двубой между Фюри и Уайлдър до края на годината

Дългоочакваният супермач между боксовите звезди Тайсън Фюри и Деонте Уайлдър ще се състои до края на годината. Двубоят беше неколкократно отлаган досега, тъй като двата лагера все още не могат да достигнат до компромисно решение относно наградния фонд и мястото на провеждане на евентуалния мач.

Повече...

Ново злато за Пламен Петков, „Чардафон“ – четвърти отборно

Пламен Петков потвърди статута си на №1 у нас в категория до 81 килограма, като завоюва първото място в I кръг от държавния лично-отборен шампионат, който беше и Купа България за 2018-та. Първенството се проведе в Петрич с участието на 60 боксьори от клубовете в страната.

Повече...

Шампионска титла за Христиана Недялкова

триумфира в категория до 64 килограма с две победи. На полуфинала Христиана победи по точки Митка Стоева от БК „Априлец“ (Бояджик), а в двубоя за първото място надигра с 3:0 съдийски гласа Янита Иванова от БК “Ивайло“ (Велико Търново).

Повече...

Тревненка измайстори за 10 дни халата на Кубрат Пулев

РУЖА ЛЮБЕНОВА Райна Ганчева от Трявна е дизейнерът, който изработи халатът на Кубрат Пулев за боксовата гала вечер в „Арена Армеец“. Кобрата облече прекрасната дреха на 28 април вечерта, когато се яви пред препълнената зала за среща

Повече...

Ново злато за Явор Георгиев

Двама състезатели представиха Боксов клуб „Габрово 91“ в първия кръг от Държавното лично-отборно първенство за ученици, което бе и Купа България за 2015 г. Шампионатът се проведе в Русе, с участието на близо 100 млади боксьори.

Повече...

Четири призови места за габровските боксьори

Четири призови места завоюваха габровските боксьори от първия кръг на Държавното лично-отборно първенство по бокс за юноши, което бе и Купа България за тази възраст за 2015 г. Състезанието се проведе в залата на „Ботев“ в Пловдив и събра на

Повече...

Надя Орлинова не успя да се пребори за олимпийска квота

Състезателката на боксов клуб „Габрово 91“ Надежда Орлинова не успя да се намеси в битката за разпределянето на квоти за Младежките олимпийски игри в Нанджинг 2014. Възпитаничката на треньорите Иво Голаков, Боян Бинев и Митко Иванов отпадна

Повече...

Надежда от БК “Габрово 91” се бори за олимпийска квота

Олимпийска квота ще преследва състезателката на БК „Габрово 91“ Надежда Орлинова. Възпитаничката на треньорите Иво Голаков, Боян Бинев и Митко Иванов ще бъде част от отбора, който ще представи страната ни в първенството на планетата по бокс

Повече...

Двама шампиони и пет медала за БК “Габрово 91”

Двама шампиони, един вицешампион и двама бронзови медалисти излъчи БК „Габрово 91“ от държавното лично-отборно първенство по бокс за ученици, което беше валидно и за Купа България`2014 в тази възраст. Турнирът се проведе в рамките на четири

Повече...

Успешен старт в държавното първенство за боксьорите на клуб „Габрово 91”

Успешно започна II кръг на държавното лично-отборно първенство по бокс и Купа България за ученици за състезателите на БК „Габрово 91“.

Повече...

И дамите донесоха медали на габровския бокс

Нови габровски боксови успехи. Състезателки от трите местни клуба спечелиха медали от II кръг на Държавното лично-отборно първенство за девойки и жени, който се проведе в град Русе. Надпреварата беше валидна и ЗА Купа България`2014.

Повече...