Efbet прогнозира двубой между Фюри и Уайлдър до края на годината

Топ новина! Tais-n-Fyuri
Тайсън Фюри

Дългоочакваният супермач между боксовите звезди Тайсън Фюри и Деонте Уайлдър ще се състои до края на годината. Двубоят беше неколкократно отлаган досега, тъй като двата лагера все още не могат да достигнат до компромисно решение относно наградния фонд и мястото на провеждане на евентуалния мач.

Сега обаче промоутърът Франк Уорън изрази убеденост, че мачът ще се състои до края на годината. Според агента все още е прекалено рано да се говори за конкретна дата, но е твърде вероятно мега сблъсъкът да бъде в първите две седмици на декември, точно преди треската около коледните празници.

И двамата боксьори в супер тежка категория са непобедени досега в кариерите си на професионалния ринг. Фюри е с 27 победи и без загуби досега. Той шокиращо победи Владимир Кличко през 2015 година, като завоюва титлите във всички тежки категории. След знамения си триумф обаче, Фюри излезе само два пъти на ринга, и то срещу непретенциозни съперници.

Уайлдър има още по-впечатляващ рекорд, поне на гартия, с 40 победи и 0 загуби. Двубоят между двамата непобедени спортисти очаквано предизвиква невероятен интерес в боксовите среди.

Много експерти вече прогнозират изхода от мача. Сред тях е и настоящият шампион в 4 от версиите на супер тежка категория, Антъни Джошуа. Мнението на Джошуа беше изразено в интервю за английска спортна медия и остави много от читателите изненадани:

Уайлдър...какво да ви кажа. За един боксьор най-важното нещо е да има редовно мачове, да не излиза от ритъм. Може да тренираш невероятно много, когато нямаш официални мачове, но това е различно. Просто нарушаваш ритъма си и после ти е по-трудно, когато се качиш на ринга най-после. Уайлдър не е спирал да бъде активен, и да побеждава в мачовете си. Той разбира се има и необходимите умения, Уайлдър е супер боксьор. Той е световен шампион, има олимпийска титла. Това е опит, който много му помага сега, на професионалния ринг. По тези причини аз смятам, че Уайлдър ще победи в този двубой.“

Мнението на Джошуа е особено любопитно, тъй като именно Уайлдър държи единствената титла, необходима му за да събере целият комплект от пояси във всички версии. За двубой между двамата се говори от много време, но по една или друга причина те все още се разминават на ринга.

Спортните анализатори на betindex.net споделят мнението на световния шампион. Тук betindex.net/efbet можете да следите за коефициентите, ако наистина се състои двубой между Уайлдър и Фюри този декември. Това ще разтвори широко вратите за евентуален мега сблъсък между него и Джошуа следващия април на новия „Уембли“

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Бокс

Към началото