Музей „Етър“ е добър пример за прилагане на маркетинг на преживяванията

В публикация на списание „Български фолклор“ музей „Етър“ е представен като добър пример за маркетинг на преживяванията.

Повече...

Нова изложба в галерия „Видима“

Милко Дачев, роден на 24 септември 1951 г. в гр. Троян. Един художник със свеж колорит и нетрадиционни решения. Син е на известния художник и учител Стефан Дачев. През 1969 г. завършва СОУ „Васил Левски“ в родния си град, а през 1977 г. завършва НПГ по Полиграфия, Графика, Фотография и Дизайн, гр. София. Член на дружеството на троянските художници и член на управителния съвет.

Повече...

"Семе българско" за седма поредна година в Севлиево

„Предай нататък" е мотото, под което ще премине седмото издание на националния фестивал "Семе българско", което тази година ще се проведе на едни от най-хубавите празници - Лазаровден и Цветница (11 и 12 април) в парк "Казармите" в Севлиево. 

Повече...

Симеон Спиридонов е предложен за орден „Св. Св. Кирил и Методий”

Творбите му са изложени в галерии и частни колекции по света, но рождения си ден художникът отбелязва с изложба в Севлиево

Повече...

За пръв път в Севлиево гостува известният добрички художник Николай Тодоров.

В изложбатаq озаглавена „Наследство”, той ще представи своето над 15-годишно художествено изследване в областта на древните знаци и символи, завещани от народите, населявали някога земите ни.

Повече...

Лицата на Рой Плейстоу

Изложбата „Лица” на английския художник Рой Плейстоу бе открита във вторник в ХГ „Христо Цокев” Габрово.

Повече...

Започва новият изложбен сезон в галерия "Видима"

На 24 септември 2019 г. (вторник) от 17.30 ч. в галерия "Видима" ще открехнем ръждивите порти на миналото и ще надникнем "Отвъд забвението", за да възкресим паметта за художника Петър Славов – Кера ( 1908 г. - 1988 г.

Повече...

„Лятото на Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев идват в Севлиево

Много музика и настроение очакват севлиевци и гостите на града на предстоящата специална прожекция на „Лятото на Обичайните заподозрени".

Повече...

Уличният фестивал 6Fest пренася карнавалния дух на Габрово в Пловдив

Уличният фестивал 6Fest, който гостува от Габрово в Пловдив на 28 септември, кани пловдивчани и гостите на града да посетят фестивала в карнавални костюми или маски.

Повече...