Дни на отворените врати и безплатна регистрация за библиотечни услуги в РБ „Априлов - Плаузов”

Natsionalnata-bibliotechna-sedmitsa-(10-–-17-mai)
Националната библиотечна седмица (10 – 17 май)
Издаването на картите е на 17 май

По повод Деня на Габрово 17 май и във връзка с Националната библиотечна седмица (10 – 17 май) Регионална библиотека „Априлов-Палаузов” прави подарък на четящите хора - безплатна регистрация за библиотечни услуги за всички габровци, които искат да получат достъп до богатите й фондове, колекции и информационни ресурси във всички области на знанието.

От възможността да се регистрират могат да се възползват всички малки и големи габровци, които нямат читателски карти за библиотеката, както и онези читатели, чиято регистрация е изтекла преди 17 май 2024 година.

На потребители на РБ „Априлов-Палаузов”, имащи задължения към библиотеката, безплатни карти няма да бъдат издавани.

При записването трябва да бъдат представени документи за самоличност за пълнолетните граждани, а за децата и учениците – ученическа карта и/или лична карта на родител/настойник и попълнена декларация съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент от 27 април 2016 г. и Закона за защита на личните данни.

Издаването на картите се извършва на гише „Регистрация и информация“ в централната сграда на библиотеката от 9.00 до 18.30 ч. на 17 май 2024 г.

Читателски карти на деца и тийнейджъри до 14 години – в Детски отдел, който се намира в сградата на Народно читалище „Априлов – Палаузов” (Театъра) от 9.00 до 18.30 ч. на 17 май 2024 г.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Култура

Към началото

Следвай ни