Отлично представяне на курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ в две престижни езикови състезания

Препоръчана! Priz-orite-ot-shkola--Intenziv-
Призьорите от школа

Силно представяне направиха курсистите на Школа ИНТЕНЗИВ в две престижни състезания по английски език Longman Competition и I can do it в началото на 2018 г. 

В Петото национално състезание по английски език Longman Competition, което се проведе на 27 януари, от габровската езикова школа се включиха петнадест ученика от IV до XI клас, които се представиха впечатляващо, показвайки познанията си в две категории PTE – Young Learners и PTE – General и шест езикови нива. Резултатите, излезли в началото на месец март класираха за втори кръг единадесет от участниците, а четиримата останали се разминаха с тази възможност за минималните, между 1 и 4 точки.
В състезанието за ученици от II до VII клас "I can do it" 2018, което се проведе на 24 февруари, курсистите на школа ИНТЕНЗИВ спечелиха две първи, три втори и едно трето място. Така ИНТЕНЗИВ се превърна в габровската езикова школа с най-много призьори в това състезание, чието единадесето издание събра 340 ученика от Габрово, Севлиево, Трявна и Казанлък.
Първи места курсистите от популярната езикова школа извоюваха Божидара Колева при шестокласниците и Николай Василев при най-малките, като там първенецът постигна максимума от 50 точки. Със сребро се „окичиха“ Димитър Стефанов от 2 кл., Михаил Инджов от 4 кл. и Симеон Иванов от 7 кл. Мирела Динева взе трето място при четвъртокласниците.
Школа ИНТЕНЗИВ благодари на всички свои курсисти, които я представиха на състезанията "I can do it" и Longman Competition 2018 и дадоха всичко от себе си, за да покажат познанията си по английски език.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

4 коментара

  • Потребител
    boiana@stovesti.info 2018-03-21 11:25:54

    Браво на децата! Но браво и на техните преподаватели! Децата се менят - успехите - не!

  • Потребител
    Ralik 2018-03-21 11:22:19

    Повече такива школи да има...

  • Потребител
    Intenziv 2018-03-16 11:23:38

    Чудесни са децата! Браво и на техните преподаватели!

  • Потребител
    IvanGos 2018-03-06 13:24:13

    Школа, доказала във времето, че не прави компромиси в подготовката, затова всички нейни випускници са успешни

  1. Още от Образование

Към началото