Лепа Брена като нова в "Като нова"

Водеща! Novata-viziya-na-Lepa-Brena
Новата визия на Лепа Брена
Легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена се появи с впечатляваща огнена визия и по-гореща от всякога в клипа към най-новата й песен „Kao Nova“ – (Като нова). В уникалното видео любимката на Балканите, която има концерт у нас на 23 март в Арена Армеец, се появява в съвсем различно амплоа – с огненочервена коса и идентичен аутфит.

Легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена се появи с впечатляваща огнена визия и по-гореща от всякога в клипа към най-новата й песен „Kao Nova“ – (Като нова). В уникалното видео любимката на Балканите, която има концерт у нас на 23 март в Арена Армеец, се появява в съвсем различно амплоа – с огненочервена коса и идентичен аутфит. Това веднага предизвика позитивна вълна от коментари от страна на най-верните фенове на звездата, мигновено след премиерата на песента, която бе едва вчера:
„Продукция на световно ниво!“, „Прекрасна песен и невероятно добър аранжимент“, „Брена във видеото много прилича на Шер – и двете са истински легенди!“, „Парчето ще е хит, топ е“ – са само малка част от коментарите под клипа в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи. За по-малко от 20 часа заглавието събра рекордните половин милион гледания и над 500 позтивни отзива, което автоматично изстрелва Брена на върха на музикалните класации.
Новият клип е заснет под ръководството на изключително талантливия режисьор Харис Дубица, музиката и текстът са дело на един от най-известните сръбски композитори Драган Брайович – Брайа, а аранжиментът е на Марко Цветкович. За впечатляващия стайлинг на Лепа Брена се е погрижил не кой да е, а лично един от най-добрите в модния бранш в Западната ни съседка, а именно модният редактор на HELLO Magazine – Serbia Стефан Орлич. Коса и грим: Срджн Петкович.
Може да видите новата песен „Kao Nova“ и видеото към нея на следния линк: https://www.youtube.com/watch?v=x8nXyAQ5BT0
Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
С медийната подкрепа на: Balkanika MTV, ФЕН ТВ, Blitz.bg, Радио Веселина, Радио Белла, в. Стандарт, в. Телеграф, в. Монитор, Dama.bg, Meloman.bg.
Партньор на събитието: Кафана Стефанович, ресторанти „Банкович“.
Организатор на събитието е MOKO Solution.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото