Успешен старт в държавното първенство за боксьорите на клуб „Габрово 91”

Топ новина! <p>Успешно започна II кръг на държавното лично-отборно първенство по бокс
Успешен старт в държавното пър

Успешно започна II кръг на държавното лично-отборно първенство по бокс и Купа България за ученици за състезателите на БК „Габрово 91“.

В първия ден от надпреварата, която се провежда в зала „Орловец“, на ринга се качиха двама представители на домакините, като и двамата успяха да постигнат победи.
В категория до 38.5 килограма Александър Тодоров имаше труден двубой с Иван Насков от „Първенец“ (Пловдив), но успя да се наложи с 2:1 съдийски гласа и си осигури минимум бронзов медал от първенството. В спор за място на финала Тодоров ще срещне Петър Йорданов от Русе, като мачът между двамата е утре.
Сигурен бронзов медал вече има и Марк Михайлов. На четвъртфиналите възпитаникът на треньорите Иво Голаков, Боян Бинев и Митко Иванов елиминира Ибрям Ибрямов от БК „Омуртаг“ с 3:0 съдийски гласа и вчера излезе в битка за финал срещу Венсан Киркоров от ЦСКА.
На ринга в зала „Орловец“ вчера се качиха и още двама габровски боксьори. Първата си среща в категория до 32 килограма изигра Стефан Атанасов, който имаше за съперник на четвъртфиналите Ангел Пелтеков от „Първенец“ (Пловдив). В категория до 62 килограма пък Александър Стоянов спори за място на полуфиналите с Георги Михайлов от „Тракиец“ (Пазарджик).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Бокс

Към началото

Следвай ни