Рени Георгиева от ПГИ “Рачо Стоянов” - Дряново е победителка в национален конкурс за ученическо есе

	Рени Георгиева от ПГИ „Рачо Стоянов“ - Дряново е победителка
Рени Георгиева от ПГИ “Рачо Ст
Рени Георгиева от ПГИ „Рачо Стоянов“ - Дряново е победителка в Националния конкурс за ученическо есе, организиран от Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, с оригиналната си разработка в направление „Новите предизвикателства пред българската ико

Резултатите от конкурса бяха обявени на официална церемония в свищовското висше училище, на която зам.-ректорът проф. Теодора Димитрова поздрави участниците и връчи наградите на победителите. 
Състезанието се организира за трета поредна година, като целта е да се провокират българските средношколци да споделят мнения, впечатления и отношение по различни актуални теми, свързани с икономиката на страната ни. Участниците са имали възможност да избират между пет направления по теми, зададени от катедрите „Финанси и кредит”, „Застраховане и социално дело”, „Обща теория на икономиката” и „Аграрна икономика”. 
Според условията на конкурса, в надпреварата право да участват имат ученици от предпоследен и последен гимназиален клас на всички икономически училища в България. Дряновската гимназия изпраща всяка година свои участници в състезанието, които традиционно печелят първите места и придобиват правото да са студенти в Академията след завършване на средното си образование.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото