Пенка Балева скочи с парашут за 80-ия си рожден ден

За своя 80-годишен рожден ден смелата дряновка Пенка Балева скочи
Пенка Балева скочи с парашут з
За своя 80-годишен рожден ден смелата дряновка Пенка Балева скочи с парашут за 12-ти пореден път - този път със съдействието на спортен клуб „Синьо небе” на летището край Балчик.

Въпреки годините си и многото екстремни преживявания - 37 скока с бънджи и вече 12 с парашут, Пенка Балева продължава да планира нови полети. Веднага след благополучното приземяване дряновката отправи своите поздрави към България, близките си и любимите й градове – родното Дряново и Варна, където живее.
„Изпитвам огромно удоволствие и радост, че днес успях да полетя за 12-ти пореден път и от висотата на 4 200 метра поздравявам всички мои приятели, познати и непознати, съсловието на медицинските работници и пенсионерите, към които принадлежа. 
Все още в полуспортна форма доживях момента да поздравя цялото си семейство и по-специално малкия ми син Йосиф за неговия 50-годишен юбилей и внука ми Аксел с 20-годишнината от рождението му. Когато съм раждала сина си преди половин век, и за миг дори не съм си помисляла даже, че по това време ще се рея на свобода в небесата.
С поздрав се обръщам и към всички мои сънародници и ги призовавам да проявим разум, да се мобилизираме и всеки да даде своя принос за доброто на България.”

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни