“Нощ на звездите“ поставя България на световната сценична карта

Rodnata-publika-sche-stane-svidetel-na-neizp-lnyavani-dosega-v-zala,-lupingi-i-opasni-manevri-s-krosovi-motori.-
Родната публика ще стане свидетел на неизпълнявани досега в зала, лупинги и опасни маневри с кросови мотори.
Световното шоу на Енчо Керязов „Нощ на звездите“ се завръща след няколкогодишно отсъствие

На 01 юни 2024г сцената на зала „Арена София“ ще посрещне най-големите артисти. Световното шоу на Енчо Керязов „Нощ на звездите“ се завръща в София след няколкогодишно отсъствие от софийската сцена. И завръщането наистина ще бъде звездно! За първи път българската публика ще се наслади на първокласни изпълнения, за които много европейски сцени не смеят и да мечтаят.
Изключителна чест е, че тази година на звездната сцена се качват 2 невероятни сестри! Две момичета, които прославиха имената си и страната ни на най-високо ниво! Две момичета, които взривиха света с изпълнението си идват за да се представят и пред българската публика.
Това са носителките на „Златен клоун“ на последния цирков фестивал в Монте Карло - великолепните СЕСТРИ КОЛЕВ! Тяхното присъствие в България изглеждаше немислимо през тази година, но с изключителните усилия на организаторите от фондация „Енчо Керязов“ и с подкрепата на Президентската институция, изпълнението на двете сестри ще бъде факт.

Сестри Колев са родени в Италия, в семейството на италианка и българин – също циркови артисти. Кариерата на момичетата  започва, когато са само на 7 години. В началото са изпълнявали номер на летящ трапец, а малко по-късно започват да изграждат и номер за баланс „ръка в ръка“, изискващ огромна сила и концентрация. Обучават се в продължение на 4 години и работят с трима различни учители. През 2018 г. излизат с името на своя баща „КОЛЕВ“ и се представят първо пред публиката в Париж.
След това сестри КОЛЕВ гастроолират в няколко европейски страни - Германия (Ravensburger Weihnachtszirkus - Големият коледен цирк – (Circus Krone Bau), Франция (Cirque du Noel Bouglione), Белгия (Circus Alexandre Bouglione), Русия (Международен фестивал на цирк Никулин), Унгария ( Capital Circus of Budapest), Дания (Circus Arena), а също и в Съединените щати (Circus Sarasota), Холандия (Koninklijk Theatre Carré) и Германия (Weltweihnachtscircus Stuttgart). 
В последните три години са част от програмата на Cirque du Soleil - Mystère.
До момента са участвали в три международни циркови фестивала: През 2019 г. на цирковия фестивал Никулин (Русия), където печелят златна награда и покана за участие в международния цирков фестивал в Монте Карло, през 2020 г. на международния цирков фестивал в Будапеща (Унгария), където взимат сребърно отличие, заедно с няколко специални награди и накрая, черешката на тортата - Международния цирков фестивал в Монте-Карло през 2024 г. , където взривяват публиката и печелят ЗЛАТЕН КЛОУН!
Освен тяхното звездно изпълнение, на сцената на „Нощ на звездите“ ще видим цяла плеяда звездни величния и носители на престижни награди за изкуства.

Родната публика ще стане свидетел на неизпълнявани досега в зала, лупинги и опасни маневри с кросови мотори. А над главите на всички с изкусни пируети ще прелита специално разработения авиационен модел на световноизвестния Даниел Гола.
Ще се насладим на грациозна въздушна акробатика и ще повдигнем адреналина с много шум на мотори. Ще се потопим и в света на магията с българския илюзионист - Starboy AYVON.
И понеже в „Нощ на звездите“ нищо не е обикновено, всяко изпълнение ще бъде съпроводено от музика на живо. Два оркестъра, елегантно дамско струнно трио и млади български изпълнители ще озвучат спектакъла като никога преди.
Едно шоу, на което деца и възрастни се смеят и мечтаят заедно! Спектакъл, който трябва да се види на живо! 
„Нощ на звездите е магия! Мощен заряд на емоции, усмивки и спиращи дъха сцени.“ Събитие, което със сигурност ще Ви очарова.“-Енчо Керязов
Билети за събитието може да откриете в мрежите на Ивентим и Грабо БГ.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни