Актуални вести от света и у нас в сайта на Kanal 3

Водеща! Kanal-3-otnovo-otnovo-da-e-p-rvi-s-nai-goreschite-novin
Канал 3 отново отново да е първи с най-горещите новин
Макар да не можете да намерите Канал 3 в телевизора си днес, в телефона ще успеете

Дълги години Канал 3 бе един от многото канали в телевизора ни. Той се открояваше с интересните си журналистически разследвания и предавания, както и постоянния новинарски поток. За съжаление, след близо 20-годишно съществуване Kanal 3, какъвто сме го познавали винаги, остана в историята. Но това съвсем не значи, че той си е отишъл завинаги. Останете с нас, за да научите повече за неговата настояща активност и дейност.

Под каква форма съществува Канал 3 днес?

Макар да не можете да намерите Канал 3 в телевизора си днес, в телефона ще успеете. Да, той вече не е част от ТВ програмата. За сметка на това принадлежи към дългия списък с действащите у нас новинарски сайтове.

Да, точно така. Канал 3 днес е платформа в интернет, която ще ви информира за всичко актуално в България и света. Естествено, както повелява традицията, и тук редовно ще можете да четете коментари и анализи на експерти. Все пак, подобни материали винаги са били съществена част от съдържанието на медията Kanal 3.

Какъв тип новини ще можем да четем в страницата Канал 3?

Веднага щом влезете в сайта kanal3.bg, ще се ориентирате, че тук ви очакват новини от различни сфери и области. На началната страница ще видите топ актуалните събития и теми от деня и седмицата. Ако търсите нещо конкретно, можете да използвате търсачката в горния десен ъгъл на екрана. Отново в горната част на страницата е разположено и меню в червена лента, а с бели надписи са изписани и наличните новинарски категории:

       - България. Ясно е, че тук се публикуват най-горещите новини и злободневни теми у нас. Най-често става дума за събития, коментари и анализи от сферата на икономиката и политиката.

       - Свят. И в тази новинарска секция темите са разнообразни, но най-често са обвързани със събития извън България.

      - Спорт. Всичко от света на любимата ви дисциплина със сигурност ще бъде обхванато от Канал3. Все пак, не бива да забравяме, че тази медия винаги се е свързвала с един от най-големите български спортни журналисти, Сашо Диков. Едва ли сегашният формат на Kanal 3 ще се откаже от тази си своя специфика и насоченост. 

      - Лайфстайл. Любопитни новини от света на шоу бизнеса се публикуват редовно в тази секция. След прегледа ни установихме, че изобщо не става дума за жълтини. По-скоро това са забавни или материали, свързани с популярни и обществено значими личности, каузи, компании и марки. 

     - Интервюта и коментари. Всички, които все още тъгуват за пиперливия и журналистическия в буквалния смисъл на думата дух на Канал 3, ще го усетят в тази секция. Тук ви очакват мини разследвания и експертни мнения по наболели въпроси и теми, които ни вълнуват през последните дни. Естествено, няма как да не се засягат политическите скандали от България, на които коментар ще правят видни анализатори.

Както виждате, Канал 3 не просто все още съществува, но и силно се доближава до характера, с който винаги сме го свързвали през годините. Да, към днешна дата медията действа само под формата на онлайн сайт, но това не й пречи отново да е първа в с най-горещите новини и да предлага най-интересните коментари от топ експерти в различни области.

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни