Спортни залози от 8888 bg – топ коефициенти и разнообразни пазари

Водеща!
8888.bg разполага с всичко, от което се нуждае един почитател на спортните залози у нас

Непосредствено след шеметния финал на Шампионската лига и малко преди началото на новия сезон на Първа професионална футбола лига в България вероятно мнозина от вас са изпълнени със силни спортни емоции. Ако това е така и обичате не само да гледате, но и да залагате на любимите си мачове, може би дойде време за нов бетинг акаунт. Какво ще кажете за регистрация в 8888 bg – един от най-открояващите се съвременни букмейкъри у нас? В случай че все още нямате наблюдения върху този оператор, останете с нас, за да ви разкажем повече за него и за да разберете защо си заслужава да играете именно тук.

Какви спортни залози предлагат в 8888?

В един от най-актуалните бетинг сайтове у нас можете да залагате буквално 24 часа в денонощието. На ваше разположение е както класическа секция Спорт с пре-мач залози, така и допълнителна категория Live спорт, в която можете да поставяте своите прогнози след първия съдийски сигнал и в реално време. 8888 приема всякакъв тип залози – единични, множествени и системни. Същевременно, те могат да се поставят както в стандартен десктоп режим, така и през мобилно устройство. Ако играете в движение, имайте на предвид, че освен класическа мобилна страница, 8888 БГ разполагат и с две апликации. Линковете за апк файловете на приложенията са в дъното на сайта.

Какво е нивото на бетинг услугата в 8888.bg?

Още с влизането в сайта на този български оператор ще се уверите, че тук няма да скучаете. Важно е да добавим, че освен спортни залози, в 8888 бг ще намерите и казино предложения в две секции (със слотове и на живо), както и уникалната за пазара Слотария. В този материал обаче ще се фокусираме изцяло върху бетинг услугата на оператора. Безспорно най-големите й предимства са:

- Над 35 различни дисциплини, сред които попадат популярните футбол, баскетбол, волейбол, бокс, хокей, тенис, ММА, бадминтон, електронни спортове, конни надбягвания и крикет, както и по-екзотични видове като крикет, колоездене, ГАА Футбол, футзал флорбол и много други.

- Отлични коефициенти. Бърз сравнителен анализ дава ясно да се разбере, че в 8888 БГ ви очакват сред най-високите ставки у нас. А най-хубавото е, че коефициентите в сайта са над средните за пазара не в един или два, а в повечето видове спорт.

- Широко разнообразие от маркети. Пазарният обхват в 8888 е наистина впечатляващ. За пример ще дадем футбола. В тази дисциплина можете да залагате на десетки различни маркети, в това число 1х2, двоен шанс, под/над, първи гол, двата отбора да отбележат, нулево равенство, общ брой голове, хендикап, четно/нечетно число, както и пазари за печеливша разлика, за отделно полувреме и по минути.

- Лиги от цял свят всеки ден. В 8888.bg видимо футболът е в центъра на вниманието. Така например, от България редовно се включват събития не само от Първа Ефбет Лига, но и от втора дивизия. На ваше разположение са и мачове от националните първенства на множество страни в Европа, Азия и Южна Америка.

- Супер предложения в секция Бонуси. При влизането си в нея, можете да изберете директно само промоциите за Спорт. Сега 8888 БГ предлага безплатни залози, оферта за нулево равенство, бонус колонка до 100% и не на последно място страхотно стартово предложение – 100% депозитен бонус и free bet.

Както виждате 8888.bg разполага с всичко, от което се нуждае един почитател на спортните залози у нас. За всеки случай, преди да направите регистрация в сайта, прочетете неговите правила и условия и се уверете, че те ви устройват.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни