Първият автомобил на Lincoln отпразнува своята 100-годишнина

Точно преди 100 години, в средата на септември 1920 г., е произведен първият лек автомобил на известната по-късно марка Lincoln.

Повече...

За Трабант феста в Трявна се очакват над 70 автомобила

За втора поредна година в събота, 26 май 2018 г., Трявна е домакин на Трабант фест, който ще събере собственици, съмишленици и фенове на германската марка от цяла България, информира за вестника Илиян Кунчев, който уточни, че организатор на на проявата е Национален Клуб Трабант.

Повече...

Новият Fiat 500L

Още повече 500, още по-полезен, още по-технологичен

- Уникална комбинация от персоналност, вътрешен обем, пазарен лидер в Европа още от ланс

Повече...

Украинците връщат "гърбавия" ЗАЗ

Наскоро беше показан нов дизайнерски проект за възраждане на ЗАЗ 965, любовно наричан от украинците “горбатый” /гърбушко/.

Повече...

Hyundai Kona

Сред качествата които правят все по-поулярни кросовърите от пазарния В-клас е игривият им и ярък дизайн. По изплували в нета снимки, хванали новия Hyundai Kona без камуфлаж, вече е ясно как стоят нещата при най-новия модел на корейците. Името на модела

Повече...

Разследват топ-босове на VW за пазарни манипулации

Двамата висши шефове на Volkswagen AG се разследват за пазарни манипулации във връзка със скандала известен като “дизелгейт”. Става дума за Матиас Мюлер и Ханс Дитер Пьотч, които според прокуратурата не са съобщили навреме на собствениците

Повече...