РОУД ШОУ „30 ГОДИНИ МОТО-ПФОЕ“

МОТО-ПФОЕ ПРАЗНУВА 30-ГОДИШНИНА С АВТОМОБИЛИ ЛЕГЕНДИ, 15 - 16 ЮЛИ, ГАБРОВО, СПОРТНА ЗАЛА ОРЛОВЕЦ

Повече...

Махане на левия завой? Една нелоша идея?

Според редица специалисти по организация на движението и пътна безопасност забраната на някои леви завои ще подобри трафика.

Повече...

За поредна година се проведе Трабант фест в събота, на 29 май 2021 г., домакин на който беше възрожденският град Трявна.

Началото на Трабант събора беше дадено в 10 часа в централната част на града, с посрещане на всички участници, а откриването на събитието ще бъде в 11 часа.

Повече...

Трабант фест на 29 май в Трявна

За поредна година ще се проведе Трабант фест в събота, на 29.05.2021г., домакин на който ще бъде възрожденският град Трявна.

Повече...

Първият автомобил на Lincoln отпразнува своята 100-годишнина

Точно преди 100 години, в средата на септември 1920 г., е произведен първият лек автомобил на известната по-късно марка Lincoln.

Повече...

Рекорден брой участници събра второто издание на нестандартната и весела надпревара „Мама е добър

Рекорден брой участници събра второто издание на нестандартната и весела надпревара „Мама е добър „шофьор“, която се проведе в петък в Градинката с мечето.

Повече...

Животът е с предимство

На 20 септември Областна администрация – Габрово и Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ организират събитие под надслов „ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО“. То е по повод Европейския ден без загинали на пътя и е подкрепено от местни институции и организации, които се обединяват около една обща идеята, а именно - безопасността по пътя е отговорност на всички. Мястото е площад „Възраждане“, а във времето от 16:30 до 19:30 часа всички участници и посетители ги очакват специални демонстрации, игри, симулатори, състезания и разбира се полезна информация.

Повече...

За Трабант феста в Трявна се очакват над 70 автомобила

За втора поредна година в събота, 26 май 2018 г., Трявна е домакин на Трабант фест, който ще събере собственици, съмишленици и фенове на германската марка от цяла България, информира за вестника Илиян Кунчев, който уточни, че организатор на на проявата е Национален Клуб Трабант.

Повече...

Новият Fiat 500L

Още повече 500, още по-полезен, още по-технологичен - Уникална комбинация от персоналност, вътрешен обем, пазарен лидер в Европа още от ланс

Повече...

Украинците връщат "гърбавия" ЗАЗ

Наскоро беше показан нов дизайнерски проект за възраждане на ЗАЗ 965, любовно наричан от украинците “горбатый” /гърбушко/.

Повече...

Hyundai Kona

Сред качествата които правят все по-поулярни кросовърите от пазарния В-клас е игривият им и ярък дизайн. По изплували в нета снимки, хванали новия Hyundai Kona без камуфлаж, вече е ясно как стоят нещата при най-новия модел на корейците. Името на модела

Повече...

Разследват топ-босове на VW за пазарни манипулации

Двамата висши шефове на Volkswagen AG се разследват за пазарни манипулации във връзка със скандала известен като “дизелгейт”. Става дума за Матиас Мюлер и Ханс Дитер Пьотч, които според прокуратурата не са съобщили навреме на собствениците

Повече...