За поредна година се проведе Трабант фест в събота, на 29 май 2021 г., домакин на който беше възрожденският град Трявна.

S-lyubov-podd-rzhani-trabancheta-izp-lniha-ulitsite-na-Tryavna
С любов поддържани трабанчета изпълниха улиците на Трявна
Началото на Трабант събора беше дадено в 10 часа в централната част на града, с посрещане на всички участници, а откриването на събитието ще бъде в 11 часа.

Очакваше се да пристигнат собственици на германската марка от всички краища на страната – София, Ботевград, Плевен, Велико Търново, Исперих, Лозница, Русе, Добрич, Варна, Панагюрище, Пловдив и др. Общият брой на автомобилите наброяваше над седемдесет. Автопаркът от соц возила събра представители на различни поколения коли от тази марка от началния етап до края на тяхното производство. Бяха изложени автомобили, запазили своя автентичен вид, както и такива с различен дизайн и тунинг, както и военен трабант. Организатор на мероприятието е Национален клуб Трабант. Програмата продължи от 11 до 13 часа, като бяха подготвени множество изненади за забавление на гостите.
В 13:30 часа комисия направи своеобразна класация на автомобилите в няколко категории, като бяха раздадени грамоти и награди на всички участници. След това ретро парадът продължи с почетна обиколка на град Трявна, след което всички гости се отправиха към Плачковци. Събитието ще предложи много положителни емоции и радостно настроение на своята публика.
С това приключи официалната част на програмата и всички имаха свободно време за разходка и обмен на лична информация.
Национален клуб Трабант е щастлив да бъде организатор и на други мероприятия и посрещна с добре дошли всички почитатели, фенове, гости и приятели на марката Трабант.
Автор на снимките и текста: Ангел Пеев, председател на Националния клуб "Трабант"

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни