Fendt-Caravan отваря караваните към мобилна дистанционна работа

D-lgata-7,41-metra-i-shiroka-2,50-metra-Fendt-caravan-trend-650-SFD
Дългата 7,41 метра и широка 2,50 метра Fendt caravan trend 650 SFD
Новата концепция „Живей – Работи – Свържи се“

Новата концепция „Живей – Работи – Свържи се“ на компанията Fendt-Caravan показва, че класическата каравана вече може да не е само средство за пътуване, но и да бъде място, където хора могат да работят продуктивно мобилно и в мрежа. Новите каравани предлагат не само комфорт и свобода при пътуване, но и разширяват възможностите за мобилна работа и живот, като създават добавена стойност за съзнателно мобилните целеви групи чрез интегриране на иновативни технологии, мрежова комуникация и многофункционални стаи.
Целта е да се слеят работни места и жилищни пространства на идилични места по пътя, за да се отговори на нуждите на променящата се работна култура, подчертаха Ханс Фринте, търговски директор, и Томас Кам, маркетинг директор на Fendt-Caravan, когато представяха нови концепции за каравани в специализирания за тях салон. Тази концепция не само обещава ефективна работа, но и ново ниво на свобода, гъвкавост и личностно развитие.
В основата на новата концепция е дългата 7,41 метра и широка 2,50 метра Fendt caravan trend 650 SFD с 2000 кг допустима обща маса и подово отопление с гореща вода. Предната част с U-образна зона за сядане, която може да се превърне в легло, кухненска част с фурна и мивка отляво и голям компресорен хладилник отдясно остава непроменена в сравнение с туристическата каравана. Сгъваема щора позволява отделяне от централната зона, която обикновено служи като спалня с двойно легло. Тук тя вече е оборудвана за срещи с голяма маса, подвижни мебели за сядане и голям екран, обхващащ цялата стена. Санитарната зона с душ със стъклена врата, мивка и тоалетна, разделени с плъзгаща се врата, остава непроменена отзад в сандвич конструкция.
Connect се базира на дълъг 6,07 метра и широк 2,32 метра Apero 495SFB с допустимо общо тегло от 1700 килограма. В носовата част двойното легло все още е от лявата страна, докато свободно достъпният умивалник и санитарната зона с душ и тоалетна зад него са отдясно зад непрозрачна врата. Тази зона за спане може да бъде отделена с щора през деня. В центъра на колата доминира кухнята с готварска печка и мивка под стъклен капак, а отсреща абсорбаторният хладилник и гардеробът до входната врата. От голямата U-образна група за сядане в задната част пред широкия заден прозорец са запазени само напречната пейка и дясното тапицирано крило - вместо пейката отляво е монтирано сгъваемо бюро със собствено осветление и спускаемата маса прави място за подвижно столче с пружини.
Концептуално Work е насочен към бизнесмени, които искат да използват мобилния си офис за презентации в движение. Визуализацията на плановете на място е идеална за архитекти и потенциалните кандидати могат да бъдат срещнати в техните собствени четири стени за набиране на персонал.
Повече от 15 първокласни технологични компании, доставчици на устойчиви решения и експерти за мобилна работа вече са интегрирани в концепциите - възможната реализация зависи от реакцията на и след Caravan Salon. Поради тази причина цените все още не могат да бъдат прецизирани, но трябва поне да се основават на тези на моделите каравани, които служат като основа: Trenda 650 SFD в момента струва 42 490 евро, а Apero 495 SFB 28 330 евро с включени 19 процента ДДС. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни