Новият Hyundai Tucson вече е в България

-S-s-svoyata-kombinatsiya-ot-stil,-tehnologiya-i-ustoichivost-Tucson-ostava-vodesch-izbor-za-shof-ori,-t-rseschi-inovativni-i-ekologichni-resheniya
Със своята комбинация от стил, технология и устойчивост Tucson остава водещ избор за шофьори, търсещи иновативни и екологични решения
Популярният европейски SUV се предлага у нас на цени от 58 450 лв.


    • Усъвършенствани опции за по-екологична мобилност. Hyundai Tucson се предлага в няколко варианта на задвижване: бензин, 48V хибрид, хибрид и plug-in хибрид.
    • Актуализиран пакет от функции.
    • Регенеративна спирачна функция при хибридните и plug-in хибридните варианти.
    • Цените на автомобила във версията с 1.6 T-GDI 160 к. с. започват от 58 450 лв. с ДДС.
    Hyundai Tucson, който дебютира през 2004 г., продължава да завладява сърцата на европейските шофьори и се утвърждава като бестселър на континента. Надграждайки своето наследство, Hyundai представя обновената версия на своя най-продаван автомобил, който вече е наличен и в България. Новият Tucson се отличава с редица подобрения, включително актуализиран дизайн, иновативни технологии и разнообразна гама от задвижващи агрегати, които по-добре отговарят на нуждите на клиентите.
    Нов дизайн, същата класическа визия
    Обновеният Hyundai Tucson запазва прогресивната привлекателност на своите предшественици, като въвежда нови актуализации. С елегантен и модерен външен вид, Tucson разполага с преработени брони отпред и отзад, както и нови предпазни кори.
    Разпознаваемият дизайн на „ангелско крило" отпред е променен с по-големи дневни светлини, запазвайки ефекта на полуогледалото. Отвътре новият Tucson издига комфорта и удобството до нови висоти, въвеждайки набор от актуализации за подобряване на изживяването в автомобила за водача и пътниците. Освен седалките и централната тапицерия на вратите, интериорът е напълно преработен, включително арматурното табло, централната конзола, волана и централния подлакътник
    Усъвършенствани опции за по-екологична мобилност
    Стратегически съобразен с различните предпочитания на клиентите и екологичните норми, обновеният Tucson се предлага в няколко варианта на задвижване - бензин, 48V хибрид, хибрид и plug-in хибрид. Едно забележително допълнение към гамата на Tucson е въвеждането на plug-in хибридния вариант с предно задвижване, който идва по-късно тази година, важна стъпка, която отразява ангажимента на Hyundai да разшири своите екологични решения за мобилност.

Aктуализиран пакет от функции

Клиентите винаги са оценявали високо Tucson за нивото на оборудване. В отговор Hyundai направи всичко възможно и оборудва четвъртото поколение Tucson с пакет с подобрени функции, затвърждавайки позицията си на лидер на един силно конкурентен пазар.
    Със своята комбинация от стил, технология и устойчивост Tucson остава водещ избор за шофьори, търсещи иновативни и екологични решения. Поддръжката и софтуерните актуализации за Tucson никога не са били по-лесни, благодарение на технологията за електронно управление, улесняваща актуализациите по въздуха (OTA). Това подобрява изживяването на клиентите, като гарантира, че автомобилът винаги е оборудван с най-новия софтуер. Освен това OTA позволява достъп до функции при поискване (FOD) и най-новите навигационни и инфоразвлекателни възможности, който безпроблемно интегрира функциите на клъстера и информационно-развлекателната система, Tucson не само осигурява футуристичен външен вид, но също така предлага интуитивен и завладяващ интерфейс. Обширният 12-инчов прожекционен Head-Up дисплей предоставя най-подходящата информация точно в зрителната линия на водача, за да минимизира разсейването.

Регенеративна спирачна функция

    Хибридните и plug-in хибридните варианти предлагат регенеративна спирачна функция, както от лостчетата на волана, така и със спирачния педал. Това позволява на водача да регулира интензивността на регенеративното спиране, осигурявайки различни нива на контрол на забавянето за подобрено удобство и горивна ефективност.

 

Представител на Hyunday за региона е "Венци габрово" ЕООД,
Габрово, ул. „Христо Смирненски“ 58
ПРЕДЛАГАНИ АВТОМОБИЛИ: https://www.venci.bg/hyundai/
НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ: https://www.venci.bg/hyundai/shop/

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Бързи и яростни

Към началото

Следвай ни