Трабант фест на 29 май в Трявна

Топ новина! GDR-skiyat-hit-ot-sotsa-ima-seriozni-priv-rzhenitsi-v-Tryavna
ГДР-ският хит от соца има сериозни привърженици в Трявна
За поредна година ще се проведе Трабант фест в събота, на 29.05.2021г., домакин на който ще бъде възрожденският град Трявна.

 Началото на Трабант събора ще бъде дадено в 10 часа на централната част на града, с посрещане на всички участници, а откриването на събитието ще бъде в 11 часа. Очаква се да пристигнат собственици на германската марка от всички краища на страната – София, Ботевград, Плевен, Велико Търново, Исперих, Лозница, Русе, Добрич, Варна, Панагюрище, Пловдив и др. Общият брой на автомобилите се очаква да наброява над седемдесет. Автопаркът от соц – возила ще събере представители на различни поколения коли от тази марка от началния етап до края на тяхното производство. Ще бъдат изложени автомобили, запазили своя автентичен вид, както и такива с различен дизайн и тунинг, както и военен трабант. Организатор на мероприятието е Национален Клуб Трабант. Програмата ще продължи от 11 ч до 13 часа, като са подготвени множество изненади за забавление на гостите.
В 13:30 часа комисия ще направи своеобразна класация на автомобилите в няколко категории, като ще бъдат раздадени грамоти и награди на всички участници. След това ретро парадът ще продължи с почетна обиколка на гр. Трявна, след което всички гости ще се отправят към гр. Плачковци. Събитието ще предложи много положителни емоции и радостно настроение на своята публика.
С това ще приключи официалната част на програмата и всички ще имат свободно време за разходка и обмен на лична информация.
Национален Клуб Трабант е щастлив да бъде организатор и на други мероприятия и ще посрещне с добре дошли всички почитатели, фенове, гости и приятели на марката Трабант.
Снимки и текст: Ангел Пеев, председател на националния клуб "Трабант"

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни