Грозното пате оживява като Playmobil

-Playmobil-2CV-e-mnogo-po-sladurski-ot-p-rvoobraza-si
Playmobil 2CV е много по-сладурски от първообраза си
Моделът вече може да бъде поръчан от Playmobil за 49,99 евро и ще бъде доставян от 24 февруари 2023 г.

    Citroen 2CV, по-известен като „грозното пате“, е върнат към живот 75 години след лансирането си. В резултат на партньорство между марките Citroën и Playmobil емблематичното култово превозно средство вече се предлага като модел автомобил с много автентични детайли. Легендарният 2CV, представен на Retromobile в Париж и панаира на играчките в Нюрнберг, се предлага в Playmobil в нова версия с революционен технически лист.
    С 0 g CO2 емисии в изпускателната система, благодарение на задвижването с ръка, ниско тегло от около 302 грама и дължина от 284 мм, Playmobil 2CV пренася малки и големи от 5 до 99 години в прекрасния свят на тяхното въображение или техните детски спомени. Проектиран да бъде здрав за каране и също толкова удобен в града, 2CV символизира една цветна ера.

grozni-pate
    Този весел дух е отразен в небесносиния цвят на моделчето Playmobil 2CV и в широката гама аксесоари. То е придружено от няколко фигури в голяма кутия, включително фермер с две кани за мляко и своите животни - гъски и прасе, които символизират селския живот, шофьор в раирана моряшка екипировка и накрая полицай, който напомня на легендарния жандарм, запомнен от френските филми.
    Моделът на автомобила предлага място за четирима „пътници“ и е пълен с очарователни аспекти като интериор, който е верен на оригинала, отваряща се задна врата, характерни фарове и подвижен капак. Фаровете могат да се превключват между прозрачни и жълти. Приложеният лист с лепенки съдържа четири различни кода на държави и богат избор от весели дизайни на стикери, с които патето може да бъде индивидуално декорирано. 2CV от Citroën и Playmobil представя френския автомобилен дизайн с култов характер за игра, колекциониране и излагане.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни