Йонко Косев и Кристоф Петров: „Престоят ни в Малта минава страхотно!”

<p>Вчера се изиграха два мача, част от подготвителния лагер на
Йонко Косев и Кристоф Петров:

Вчера се изиграха два мача, част от подготвителния лагер на ФК „Янтра 1919”. В първия мач юношите младша възраст завършиха 1:1. За постигнатото реми Йонко Косев отбеляза гола за габровци. А в късния мач Кристоф Петров отбеляза един от двата


- Как минава престоят ви в Малта, тук сте вече трети ден?
Йонко: „Първото и най-важно нещо, което ме впечатли тук, е организацията на целия процес. Тя е на много по-високо ниво от България. Чувствам се добре, всичко върви гладко с подготовката на отбора”.
Кристоф: „Освен организацията, също така спортните бази са на високо ниво, където може да се работи и тренира професионално. Престоят ми тук минава много добре, вече имаме и по един изигран мач”.
- Йонко, ти игра в отбора до 17 години, а Кристоф до 19 г. и дори вкарахте по един гол, какви са мненията ви за мачовете вчера?
Йонко: „Да, играхме срещу юношеския национален отбор на Малта. Излязохме срещу противници, които искат да се докажат, това е национален състав. Играхме добре и стегнато, видя се, че стояхме добре и организирано на терена. Доволен съм от изиграния мач”.
Кристоф: „Ние бяхме по-организираният отбор на терена, успяхме да овладеем положението в мача и това доведе и до крайния успех. Доволен съм от представянето ни, отбелязахме два гола”.
- През цялото време и на двата мача духаше силен вятър, повлия ли това на играта?
Йонко: „Да, определено това беше трудност по време на играта ни, но въпреки всичко успяхме да намерим начин да се климатизираме”.
Кристоф: „Вятърът със сигурност не ни помогна. Но да не забравяме, че и двата отбора играха при едни и същи условия, каквото беше за нас, такова и за противниците ни”.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

5 коментара

 • Потребител
  2015-02-05 20:07:33

 • Потребител
  2015-02-05 20:05:48

 • Потребител
  2015-02-05 20:05:17

  БРАВО,ЙОНКО! КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА "ЛИВЪРПУЛ"?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА?!?

 • Потребител
  2015-02-05 20:02:59

 • Потребител
  2015-02-05 19:54:45

  БРАВО,ЙОНКО !КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА"ЛИВЪРПУЛ" ?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА ?!?

Към началото
 1. Още от Cristo

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Препоръчано от редактора

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня