Йонко Косев и Кристоф Петров: „Престоят ни в Малта минава страхотно!”

Ionko-Kosev-i-Kristof-Petrov--
Йонко Косев и Кристоф Петров:
Вчера се изиграха два мача, част от подготвителния лагер на ФК „Янтра 1919”.

В първия мач юношите младша възраст завършиха 1:1. За постигнатото реми Йонко Косев отбеляза гола за габровци. А в късния мач Кристоф Петров отбеляза един от двата„

Как минава престоят ви в Малта, тук сте вече трети ден?

 • Йонко: „Първото и най-важно нещо, което ме впечатли тук, е организацията на целия процес. Тя е на много по-високо ниво от България. Чувствам се добре, всичко върви гладко с подготовката на отбора”.
  Кристоф: „Освен организацията, също така спортните бази са на високо ниво, където може да се работи и тренира професионално. Престоят ми тук минава много добре, вече имаме и по един изигран мач”.
  - Йонко, ти игра в отбора до 17 години, а Кристоф до 19 г. и дори вкарахте по един гол, какви са мненията ви за мачовете вчера?
  Йонко: „Да, играхме срещу юношеския национален отбор на Малта. Излязохме срещу противници, които искат да се докажат, това е национален състав. Играхме добре и стегнато, видя се, че стояхме добре и организирано на терена. Доволен съм от изиграния мач”.
  Кристоф: „Ние бяхме по-организираният отбор на терена, успяхме да овладеем положението в мача и това доведе и до крайния успех. Доволен съм от представянето ни, отбелязахме два гола”.
  - През цялото време и на двата мача духаше силен вятър, повлия ли това на играта?
  Йонко: „Да, определено това беше трудност по време на играта ни, но въпреки всичко успяхме да намерим начин да се климатизираме”.
  Кристоф: „Вятърът със сигурност не ни помогна. Но да не забравяме, че и двата отбора играха при едни и същи условия, каквото беше за нас, такова и за противниците ни”.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

2 коментара

 • Потребител
  2015-02-05 20:05:17

  БРАВО,ЙОНКО! КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА "ЛИВЪРПУЛ"?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА?!?

 • Потребител
  2015-02-05 19:54:45

  БРАВО,ЙОНКО !КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА"ЛИВЪРПУЛ" ?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА ?!?

 1. Още от Cristo

Към началото

Следвай ни