Йонко Косев и Кристоф Петров: „Престоят ни в Малта минава страхотно!”

<p>Вчера се изиграха два мача, част от подготвителния лагер на
Йонко Косев и Кристоф Петров:

Вчера се изиграха два мача, част от подготвителния лагер на ФК „Янтра 1919”. В първия мач юношите младша възраст завършиха 1:1. За постигнатото реми Йонко Косев отбеляза гола за габровци. А в късния мач Кристоф Петров отбеляза един от двата


- Как минава престоят ви в Малта, тук сте вече трети ден?
Йонко: „Първото и най-важно нещо, което ме впечатли тук, е организацията на целия процес. Тя е на много по-високо ниво от България. Чувствам се добре, всичко върви гладко с подготовката на отбора”.
Кристоф: „Освен организацията, също така спортните бази са на високо ниво, където може да се работи и тренира професионално. Престоят ми тук минава много добре, вече имаме и по един изигран мач”.
- Йонко, ти игра в отбора до 17 години, а Кристоф до 19 г. и дори вкарахте по един гол, какви са мненията ви за мачовете вчера?
Йонко: „Да, играхме срещу юношеския национален отбор на Малта. Излязохме срещу противници, които искат да се докажат, това е национален състав. Играхме добре и стегнато, видя се, че стояхме добре и организирано на терена. Доволен съм от изиграния мач”.
Кристоф: „Ние бяхме по-организираният отбор на терена, успяхме да овладеем положението в мача и това доведе и до крайния успех. Доволен съм от представянето ни, отбелязахме два гола”.
- През цялото време и на двата мача духаше силен вятър, повлия ли това на играта?
Йонко: „Да, определено това беше трудност по време на играта ни, но въпреки всичко успяхме да намерим начин да се климатизираме”.
Кристоф: „Вятърът със сигурност не ни помогна. Но да не забравяме, че и двата отбора играха при едни и същи условия, каквото беше за нас, такова и за противниците ни”.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

5 коментара

  • Потребител
    2015-02-05 20:07:33

  • Потребител
    2015-02-05 20:05:48

  • Потребител
    2015-02-05 20:05:17

    БРАВО,ЙОНКО! КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА "ЛИВЪРПУЛ"?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА?!?

  • Потребител
    2015-02-05 20:02:59

  • Потребител
    2015-02-05 19:54:45

    БРАВО,ЙОНКО !КЪДЕ СА СКАУТИТЕ НА"ЛИВЪРПУЛ" ?!НЕ ВИЖДАТ ЛИ БЪДЕЩАТА СИ ЗВЕЗДА ?!?

  1. Още от Cristo

Към началото