Родителите на юношите от Обединен баскетболен клуб „Чардафон” - Габрово търсят разбиране и подкрепа

Топ новина! antonio-Stankov-s-s-svoite-v-zpitanitsi
Антонио Станков със своите възпитаници

Уважаеми Госпожи/ГОСПОДА

Към Вас се обръщат родителите на юношите от Обединен баскетболен клуб „Чардафон“ - Габрово, на възраст от 16 до 20 години, а поводът за това са младостта, мечтите и бъдещето на нашите деца в нашия град.
За нас като родители този спорт придоби смисъл и други измерения от момента, в който децата ни започнаха да тренират.
Баскетболът стана част от ежедневието ни, превърнахме се във фенове на играта и клуба, обединихме се в името на стремленията, успехите, болките и травмите на нашите деца.
Благодарение на спорта сбъднахме мечтата на всеки родител – да бъде активен участник в живота на своето дете, защото ние пътуваме с тях за всеки мач, влизаме в ролята на лични лекари, психолози и на най-подкрепящата публика.
В момента близо 450 деца на възраст от 4 до 19 години тренират баскетбол в Габрово, което го прави най-многобройният масов спорт в града.
Благодарение на амбициите и отдадеността на треньорите постиженията на нашите деца излязоха отвъд регионалните шампионати, което ги накара да повярват в себе си и да осъзнаят, че титлите и успеха идват при онези, които дръзват да направят крачка напред, а не да битуват в собствената си зона на комфорт.
През последните няколко години в Габрово работят треньори, които имат визия за развитието на баскетбола в града ни и как да запалят още повече деца за „най-великата игра“.
Конкретната цел, около която в момента сме се обединили – и треньори, и родители – е изграждането на мъжки отбор, в който да участват картотекирани в клуба момчета на възраст от 16 до 20 години.
Обръщаме се към Вас с надеждата да станете част от нашето баскетболно семейство, да бъдете с нас на мачовете, да усетите как увлича играта и как зарежда подкрепата на публиката.
Завладяващо е да видите полета на топката и да застивате в мига, преди да отбележи точки в коша, скърцането на кецовете, смелостта на децата да се изправят срещу силни противници и отбори, които разполагат с отлична тренировъчна база, екипировка и спонсори.
Ние, деца, треньори и родители – семейството на „Чардафон“, имаме нужда от Вашата подкрепа, за да развием таланта на децата си, да ги задържим в града, за да могат да бъдат добър пример за тези, които идват след тях.
В зависимост от възможността и желанието Ви, подкрепата може да бъде еднократна или регулярна, с по-малки суми, а логото на Вашата компания ще бъде визуализирано върху екипите на отбора или отделни банери, които ще присъстват на всеки мач.
Надяваме се, че във Ваше лице ще срещнем разбиране, за да можем да им предложим подходяща среда и условия за развитието на потенциала им.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Между двата коша

Към началото

Следвай ни