Атанас Рачев донесе медал на ДК "Габрово" от силен турнир в Панагюрище

Водеща! atanas-Rachev
Атанас Рачев

Братя Рачеви представиха габровското джудо във втория международен открит турнир за деца, проведен в „Арена Асарел“ в Панагюрище.

Надпреварата събра състезатели от 12 държави, общо 562 участника на възраст от 6 до 16 години, представители на 55 клуба от България, Русия, Гърция, Сърбия, Македония, Молдова, Румъния, Англия, Германия, Унгария и Босна и Херцеговина.
Медал на джудо клуб „Габрово“ донесе Атанас Рачев. Малкият възпитаник на треньора Георги Колев участва при родените 2008-2009 година, в категория до 22 килограма, и отстъпи в първия кръг на Михаил Янев от „Локомотив“ (Русе), но впоследствие записа две победи. Победите над Герасим Комбароски от Македония и Георги Георгиев от Разград му донесоха бронза. В същата възрастова група, но в категория до 26 килограма, Виктор Рачев допусна поражение в първия кръг и отпадна от по-нататъшната борба. При момчетата до 14 години ДК „Габрово“ беше представен от баткото на Атанас и Виктор - Николай Рачев. Той изигра три срещи в категория до 38 килограма. На четвъртфиналите победи Георги Юруков от „Гладиатор“ (Пловдив), но в битката за място на финала беше спрян от бъдещия победител в категорията - Стефан Митев от „Чавдар“ (Троян). В репешажа за бронза малкият габровски джудист допусна още една загуба и се нареди на пето място в крайното подреждане.
Наред с малките международна изява записаха и по-големите състезатели на джудо и джу джуцу клуб „Габрово“. Представители на клуба демонстрираха уменията си в международен семинар по Полицейска лична защита и джу джуцу, който се проведе в град Будва, Черна гора.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни