Световна купа "Варна" по киокушин на 2 юли

Kupa-„Varna“-e-ezhegoden-mezhdunaroden-turnir-po-karate-kiokushin
Купа „Варна“ е ежегоден международен турнир по карате киокушин
Наградният фонд за шампионите в категория мъже и жени 18-21 г. е изключително атрактивен

На 2 юли 2024 г. ще се проведе Световната купа "Варна" за юноши и кадети от 14 до 21 години, която по традиция ще събере млади надежди на карате киокушин от цял свят. Купа „Варна“ е ежегоден международен турнир по карате киокушин, който се провежда по време на международния летен лагер в Камчия, и показва таланта и отдадеността на млади състезатели от различни държави. С богатата си история и традиции Купа „Варна“ се е превърнал в крайъгълен камък в световната карате киокушин общност, насърчавайки високите постижения, спортното майсторство и културния обмен.

Тазгодишното издание обещава да надгради успеха на предишните международни лагери, като включва разнообразни състезания, съобразени с различните възрастови групи и нива на умения. Участниците могат да очакват предизвикателно, но ползотворно изживяване, с възможности да се учат от опитни инструктори, да се състезават срещу съперници от най-високо ниво и да създадат приятелства за цял живот.

Шампионите на Световната купа "Варна" от 1-во до 3-то място във възрастова категория 14-15 години и 16-17 години се награждават с медали и грамоти, както и с купи от съответния клас.

Победителите и носителите на призове от 1-во до 4-то място във възрастова категория 18-21 години се награждават с медали, грамоти и купи от съответния клас.

Наградният фонд за шампионите в категория мъже и жени 18-21 г. е изключително атрактивен за всички участници.

Призовете са спрямо местата на почетната стълбичка за мъжете са:

  • 1 място - 5 000 евро

  • 2 място - 3 500 евро

  • 3 място - 2 000 евро

  • 4 място - 1 000 евро

Паричните награди за победителките при жените също са много високи:

  • 1 място - 3 500 евро

  • 2 място - 2 500 евро

  • 3 място - 1 500 евро

  • 4 място - 1 000 евро

Докато подготовката за състезанието през 2024 г. навлиза в основната трескава фаза, очакванията на световната карате киокушин общност продължават да нарастват. Повече информация за организацията и провеждането на Световна купа "Варна" 2024, включително подробности за регистрацията на участниците и актуални новини ще бъдат обявени скоро.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни