Искам да е лято и после пак лято

-Iskam-da-e-lyato-i-posle-pak-l
Искам да е лято и после пак л

Август е началото и края, август е най- тъжният и най- веселият месец в календара. В него оставяме спомените от едни слънчеви и топли дни изпълнени с усмивки и добро настроение подплатени със сериозна доза пясък и сол.

Август е началото и края, август е най-тъжният и най-веселият месец в календара. В него оставяме спомените от едни слънчеви и топли дни, изпълнени с усмивки и добро настроение, подплатени със сериозна доза пясък и сол. Вкус, който ни напомня през студените дни, че след тях идват и по-добри. След като сме си починали добре, събрали сме тен и сме направили безброй снимки и селфита - разбира се, публикувани в социалните мрежи, може да си направим и една малка равносметка .
По-хубаво от морето няма, стига да знаем къде е нашето място. Със скромна сума можем да отпочинем в малките ни и китни курорти, да си позволим прилично заведение, в което не се вихри дива чалга и да успеем да прекараме наистина незабравимо. Плажовете са претъпкани както от чужди, така и от наши туристи, но щом сме дошли да почиваме, да го направим както трябва. Шезлонг и чадър, който при силното слънце е задължителен, ако искаме да запазим кожата си без рани. На масичката - студена напитка, а в душата - насладата от гледката, която се е разкрила пред очите ни.
Вечерта курортите са още по-населени. Хладният въздух предразполага за разходки по красивите крайбрежни алеи. Млади дами хвърлят банските и слагат красивите вечерни тоалети, спиращи дъха на всеки, който ги погледне. Младежи със същия ефект слизат от коли, излезли сякаш от „Бързи и яростни”. Клубовете преливат от енергия и висок адреналин. Разбира се и за по улегналите почиващи могат да се намерят ресторантчета с тиха музика и хубава храна. Българските курорти успяват да задоволят нуждите на всички почиващи.
На тръгване с последен плаж и снимка се сбогуваме с морето, като си даваме, къде гласно, къде не, обещание, че догодина ще се върнем пак, а то ще е там и ще ни чака все така развълнувано и готово да сподели всеки миг с нас!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото