Започва реализирането на проект за модернизиране интериора в ЦДГ “Детелина” - Дряново

Detska-gradina--Detelina-
Детска градина "Детелина"

30 893 лева, спечелени по проект на Национална програма “Модернизиране на материалната база в училище”, модул “Подобряване на училищната среда”, ще бъдат вложени в модернизиране интериора на Детска градина “Детелина”

С част от парите ще бъде напълно обновена дидактичната база на детското заведение с учебни помагала, пособия и спортни уреди. Средствата основно са насочени за подобряване средата в една от базите на градината - “Иглика”. Близо 4700 лева са предвидени за подмяна на подовата настилка и полагане на гранитогрес в сервизните помещения на две от групите там. Изцяло ще бъде подменено обзавеждането на помещенията, в които се обучават малчутаните от четири възрастови групи. Нови дидактични шкафове, легла, маси и др., за които ще бъдат похарчени още 22 хил. лева, ще направят още по-приятен престоят на малките дряновчета в детската градина.
Основната цел, която ръководството и педагогическият персонал на детското заведение си поставят с реализирането на проекта, е да се създадат оптимални условия за възпитанието и обучението на най-малките граждани на община Дряново.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Строителство

Към началото

Следвай ни