Рейдът на Камарата на строителите стигна до Габрово

Водеща! -Tanya-Hristova,-v-sredata,-predstavya-parametrite-na-byudzheta-na-obschinata-za-2024-g.-
Таня Христова, в средата, представя параметрите на бюджета на общината за 2024 г.
Камарата на строителите в България проведе среща с местната власт в Габрово и с областния управител Мария Башева- Венкова.

 Това е петата поред дискусия на организацията с представители на местната власт в България за мандат 2023  – 2027.
    „Изпитвам уважение към всеки един от Вас заради труда, който полагате, заради трудностите, с които ежедневно се борите, заради усилията, които влагате във Вашата работа, както и за рисковете, които поемате. Строителната професия е свързана с много несигурност, но това, което изградите, не само променя инфраструктурата, но оставя и следа в историята“, каза в приветствието си Мария Башева – Венкова. 
    Събитието бе организирано от Областното представителство на КСБ в Габрово и вестник „Строител“, който е инициатор и медиен партньор на инициативата. Домакини на проявата бяха председателят на ОП на КСБ-Габрово, Пламен Петров и кметът на общината Таня Христова. 
    В срещата участваха още председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, изпълнителният директор на Камарата арх. Иван Несторов, Ренета Николова, прокурист и главен редактор на в. Строител, инж. Виктор Шарков, председател на УС на НКСВ и представители на фирмите-членове на КСБ от областта. 
    Участниците в дискусията обсъдиха важни за строителния бранш въпроси, а кметът на Габрово Таня Христова представи параметрите на бюджета на общината за 2024 г.  и инвестиционната програма, която ще се изпълнява през тази година.
     Срещите на Областните представителства на Камарата на строителите в България с кметове за мандат 2023 – 2027 г. стартираха от Пловдив през декември миналата година. В края на годинат беше и срещата във Враца.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Строителство

Към началото