Новият управител на ВиК в Габрово е Мила Владова

	По време на вчерашното Общо събрание на дружеството беше избран
Новият управител на ВиК в Габр
По време на вчерашното Общо събрание на дружеството беше избран новият управител на ВиК ООД в Габрово и това е Мила Владова, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Инж. Владова е новият управител на ВиК ООД – Габрово. Тя оглави дружест

СТЕФКА БУРМОВА
    
    По време на вчерашното Общо събрание на дружеството беше избран новият управител на ВиК ООД в Габрово и това е Мила Владова, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. 
    Инж. Владова е новият управител на ВиК ООД – Габрово. Тя оглави дружеството с гласовете на двама представители на държавата в лицето на Министерството на регионалното развитие, което притежава 50% от капитала, и на Община Трявна, собственик на 7% от дяловете на ООД-то.    
Представителят на Община Габрово, кметът Таня Христова, гласува „против”, а гласът на човека на Община Дряново беше „въздържал се”.
    Досегашният управител инж.Владимир Василев беше освободен без посочен от страна на Министерството мотив. Кметът Таня Христова от името на Община Габрово направи предложение инж.Владимир Василев да бъде отново избран за управител, но то не беше прието.
    Габровският кмет Таня Христова е подписала протокола от събранието „с особено мнение”, като след събранието нейният коментар е бил: „Община Габрово ще обжалва взетото решение за освобождаване на управителя”.
    Новоизбраният управител на ВиК инж. Мила Владова е с дългогодишен  стаж в дружеството, включително и в неговия висш ешалон. Тя е било последовно технически ръководител, началник на отдел „Инкасо”, главен инженер и преди избора - началник на  Пречиствателната станция за отпадъчни води във „ВиК”, Габрово. Мила Владова е завършила Университета за архитектура, строителство и геодезия със специалност „ВиК”.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни