Само „Идеал-Стандарт Видима" сред награждаваните в конкурса на b2b Media

Водеща! Ofitsialnata-tseremoniya-po-nagrazhdavaneto-na-pobeditelite- e-na-16.-02.-2024-g.
Официалната церемония по награждаването на победителите  е на 16. 02. 2024 г.
Крайният срок за записване е 2 февруари 2024 г.

Идеал Стандарт–Видима“ АД-Севлиево е единственото дружество от региона, отличавано от класацията на b2b Media. Годишните награди на медията отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд. Компаниите в България влизат в битка за титлата “Успешен работодател” за иновации в управлението на талантите, за нови успешни стратегии.  Кандидатстването за участие в класацията вече стартира, крайният срок за записване е 2 февруари 2024 г..
    И през 2024 година наградите ще търсят новите подходи и иновативните стратегии, ще търсят лидерите сред ръководителите и сред самите организации в различни пазарни ниши. Предизвикани да участват в конкурса са всички компании, които се гордеят със своята гъвкавост и иновативност.

Последните динамични години донесоха много промени както за служителите, така, и за работодателите. 
    Отдалечената работна среда не е еизключение, а талантите придобиха нови умения. 
Как новата работна среда развива иновациите в омпаниите и как се позиционират работодателските брандове в новите условия на промени и предизвикателства? Какви нови подходи в работата си с талантите възприемат бизнесите? Кои са най-долрите лидери и най-силните кампании? Къде и как се прилагат иновации в привличането и задържането на най-добрите сред кандидатите?
    Водещите организации осъзнават факта, че са необходими нови стратегии за ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж, независимо от трудностите.
    Създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове - продукти или услуги. 
    Отличията ще бъдат връчени на 16 февруари 2024 на специална церемония в компанията на професионалисти, официални гости, медии и жури. А внимателно подбраните членове на журито гарантират безпристрастното оценяване на кандидатите.
    8 януари 2024 г. беше началната дата на кандидатстване за наградите на b2b Media, а крайната дата за ранно кандидатстване  е 26.01.2024 г., а 02. 02. 2024 г. е последната дата за късното кандидатстване.  От 05.02.2024 г. до 9.02.2024 г. журито оценява подадените кандидатури.
    Официалната церемония по награждаването на победителите  е на 16. 02. 2024 г.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни