От 1 юли поста главен изпълнителен директор на „Ideal Standard International“ S.A. поема Ян Петер Тевес

Водеща! -Ot-1-yuli-Yan-Peter-Teves,-poema-samostoyatelno-posta-glaven-izp-lnitelen-direktor-i-prezident-na-segmenta-proizvodstvo-na-fitingi
От 1 юли Ян Петер Тевес, поема самостоятелно поста главен изпълнителен директор и президент на сегмента производство на фитинги
„Идеал Стандарт-Видима“ в Севлиево е най-голямото подразделение на „Ideal Standard International“

Водещият производител на продукти за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка „Ideal Standard International“ S.A. обяви, че Йонас Нилсон, главен изпълнителен директор (длъжност, изпълнявана съвместно с Ян Петер Тевес) и президент на сегмента керамично производство, напуска компанията, считано от 30 юни т.г., съобщиха от компанията.
    От 1 юли Ян Петер Тевес, поема самостоятелно поста главен изпълнителен директор и президент на сегмента производство на фитинги.
    Йонас Нилсон се присъедини към Ideal Standard през 2019 г. като главен директор производство. 

През 2021 г. пое ролята на главен изпълнителен директор съвместно с Ян Петер Тевес. Йонас Нилсон се оттегля след успешно преструктуриране на производствената база и рационализация на логистичните мрежи. Под негово ръководство функциите в производството значително подобриха своето представяне във всички области и продължават да постигат по-високи нива на качество, ефективност на разходите и оптимизация на веригата на доставки.
    Бордът и акционерите на „Ideal Standard“ благодарят на Йонас Нилсон за значителния му принос към компанията и поздравяват Ян Петер Тевес за поемането на позицията главен изпълнителен директор. По време на съвместното изпълнение на длъжността главен изпълнителен директор на компанията от 2021 г. и бивш главен търговски директор, Ян Петер Тевес е в идеалната позиция да ръководи Ideal Standard в по-нататъшното му развитие, надграждайки лидерството и визията, които вече е показал, се казва в съобщението.
    „Ideal Standard International“ е водещ производител на продукти за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, предоставяйки богата гама от продукти за жилищни и обществени сгради в над 100 държави. В Севлиево е позиционирано и най-голямото подразделение на компанията - "Идеал Стандарт-Видима". Тук се произвеждат продукти от всички продуктови категории в санитарната керамика и фитингите, както и от многокатегорийните предложения - решения „обслужване на едно гише“ за своите клиенти. „Ideal Standard International“ има водещи пазарни позиции в няколко от най-големите продуктови пазари за санитарна керамика и фитинги в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Компанията продава своите продукти под известни международни и национални марки, като „Ideal Standard“, „Porcher“ и „Armitage Shanks“.
    Позиционираната в Севлиево "Идеал Стандарт-Видима" е най-голямото подразделение в семейството на "Идеал Стандарт".

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни