Почина Васил Кънев

Vasil-K-nev
Васил Кънев
На 20 декември 2022 г., Игнажден, на 75-годишна възраст ни напусна завинаги един от най-доблестните мъже на Севлиево, отдал живота си на своя град и по-доброто му бъдеще – инж. Васил Кънев.

Той бе не просто мениджър на едно от най-успешните български предприятия, постигнали изключителни бизнес резултати, реализирал се на висока позиция в голяма международна компания, но с времето се превърна в самобитен общественик, който заставаше зад всяка добра кауза – образованието на децата ни, спорта, здравеопазване, култура, социалните дейности. Помогнал е на хиляди хора…
Ще го помним завинаги с голямото му и щедро сърце, със свръхчовешката му добрина и с искрената любов към живота.
Поклон пред общественика, преобразил с идеите и делата си редица сфери на социално-икономическия живот в Севлиево, пред харизматичната му личност, успяла да вдъхне доверие не само у служителите си, но и на всички, до които се е докоснал приживе.
Искрени съболезнования на близките за тежката загуба!
Поклонението ще се състои на 22 декември (четвъртък) от 11:00 ч. в тренинг-центъра на „Идеал Стандарт-Видима“ (бившия РУМ). Погребението ще бъде в 13:00 ч. на стария гробищен парк в Севлиево.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото