„Идеал Стандарт – Видима" посрещна своите стажанти

Водеща!
За поредно лято „Идеал Стандарт – Видима“ откри стажантската програма „Път към успеха“, в която 25 студенти и 5 ученици ще имат възможност да работят в различни структури на компанията.  

    С голямо вълнение и желание за ново начало младите хора научиха в кои направления ще придобиват практически умения през следващите няколко месеца. След предварителна дискусия с тях, според специалността, в която учат, както и според тяхното желание за професионално развитие, те бяха разпределени и ще стажуват в различни сфери, като счетоводство и финанси, планиране на производството в завода за арматура, в „Развойна дейност“ в завода за керамика, ИТ, логистика и дистрибуция, човешки ресурси и други. 
    В „Идеал Стандарт – Видима“ на стаж ще бъдат студенти от: Технически университети – Габрово, Варна, УАСГ – София, ХТМУ – София,  НБУ – София, Университет за национално и световно стопанство – София, СУ „Св. Климент Охридски“ – София, Лесотехнически университет – София, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, Висше училище по сигурност и икономика – Пловдив, Икономически университет – Варна, Университет за приложни науки Нидеррайн, Мьонхенгладбах, Германия, Университетски колеж „Карел де Гроте“ в Антверпен, Белгия.
    Менторите пожелаха на стажантите да учат от всеки свой ръководител, да вярват в себе си и да прекарат едно незабравимо лято. Стажантската програма е част от цялостната политика на „Идеал Стандарт – Видима“ за привличане на млади специалисти. Тя се организира от 1994 г. и до момента около 20% от младежите остават на работа след завършването си.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни