Студенти превърнаха изделията на „Идеал Стандарт-Видима” в произведения на изкуството

	За първи път в „Идеал Стандарт – Видима” стартира пилотен
Студенти превърнаха изделията
За първи път в „Идеал Стандарт – Видима” стартира пилотен проект съвместно със студенти от специалност „Керамика” към Нов български университет, в който керамични изделия от продуктовата листа на завода са превърнати в произведения на изкуството, съобщи

В продължение на шест дни студентите са създали 60 художествени произведения, които хпредставили в Трейнинг центъра на компанията за керамика, за да станат достояние на севлиевската общественост.
По време на откриването на изложбата Валентин Ганев, директор на завода, изрази своето удовлетворение от реализирания проект с думите: „Когато преди няколко месеца, доц. Попова ми се обади с въпроса дали може да проведем производствен стаж за група студенти, се запитах дали ще се получи добре, но не се поколебах да кажа „Да!“. Сега, когато всички виждаме какъв е резултатът, се радвам, че проведохме този стаж в нашия завод. За всички нас е удоволствие да видим какво сътвориха тези деца с помощта само на керамични оцветители и своето въображение върху нашите керамични изделия. Отново поздравления за всички студенти от НБУ и техните преподаватели. Благодаря и се надявам, че създадохме една добра основа за ползотворно бъдещо сътрудничество”.
„Възхитени сме от огромния професионализъм на целия екип на завода – заяви в своите благодарствени думи доц. д-р Моника Попова, преподавател в НБУ и ръководител на проекта. - На първо място от директора г-н Валентин Ганев, който ни омагьоса със своята човещина и това е достойна характеристика за човек с огромен потенциал; на Светла Георгиева, без която стажът нямаше да има очарование и дисциплина; Люси - нашият прекрасен производствен гид; незаменимият Милен и целият заводски екип, чрез който се почувствахме изключително уютно и достатъчно съществени в тази творческа обстановка, създадена в индустриална среда. Трудно може да се опише всичко, преживяно през тези дни. За мен като преподавател това бяха дни на много труд, много лични емоции и изненадващ резултат, който възлиза на 60 рисувани пластики и незабравими професионални впечатления, които могат да бъдат видени единствено и само в завода за санитарна керамика на „Идеал Стандарт – Видима”. Няма нищо по-хубаво от това една производствена институция да се гордее с две неща – своето производство и своя човешки ресурс. Тук това е в пълна сила и в абсолютния баланс! Благодарим Ви от сърце за огромния жест, който направихте за нас, и бъдете сигурни, че ние - в лицето на нашите студенти, ще бъдем една жива реклама на всичко, което видяхме и усетихме като огромен професионализъм, дисциплина, отлично отношение и безкрайна човещина!”

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни