С черешовото топче, знамена и музика протестиращите ще изпращат днес социалистите за митинга на Бузлуджа

С черешовото топче, с развети знамена и с музика протестиращите
С черешовото топче, знамена и
С черешовото топче, с развети знамена и с музика протестиращите в Габрово ще изпратят автобусите, превозващи днес социалистите от Северна България за митинга на Бузлуджа. Снощи на обичайното място те умуваха какви точно да бъдат действията им.

Боряна, току-що завърнала се от София, разказваше на колегите си преживелиците от Орлов мост, от площада пред Народното събрание, за провокаторите и отношенията с полицаите. Тя беше категорична, че в никакъв случай днес те няма да блокират пътя към Шипка. 
Нито ще пречат на движението като лягат по шосето, каквато мълва се носеше вчера в града. Напротив, въоръжени с цветя, знамена и свирки, ние ще кажем „Довиждане“ на всички, тръгнали на своя празник към историческата поляна под връх Бузлуджа. 
Христо Христов допълни, че като отидат горе на върха и се качат до чинията, червените да отлетят на своята „червена“ планета и да не се връщат. 
Красимир Ташев се обади по мобилния от Велико Търново и заръча да го чакат докато пристигне, за да уточнят транспортирането на черешовото топче до подстъпите към прохода. 
„Няма да създаваме на никого проблеми днес – бяха единодушни протестиращите тази вечер. - Единственото, което ще правим, е да пожелаваме с усмивка на всички преминаващи „Весел празник!“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни