Първият етап на кръговото до храм „Св. Георги“ в Трявна е готов

	Първият етап на кръговото движение до храма „Свети Георги“ в
Първият етап на кръговото до
Първият етап на кръговото движение до храма „Свети Георги“ в Трявна, по-точно неговият северен кръг вече е готов и беше въведен във временна експлоатация, съобщиха от общинската администрация

Обектът е част от проекта „Реконструкция на ул. „Ангел Кънчев“ - кръгово къстовище по проект „Да живеем в по-добра среда“ от Програмата за развитие на селските райони. Кръстовището е и част от републиканската пътна мрежа. Назначената със заповед на кмета на Трявна инж. Драгомир Николов комисия за приемането на обекта е констатирала изпълнението на предвидените в проекта строително монтажни дейности, хоризонталната пътна маркировка и вертикалната сигнализация за обезпечаване на безопасността на движението.

По време на церемонията по откриването на къстовището водосвет за здраве и безопасно движение е отслужил отец Петър от църквата „Свето Георги“. От своя страна кметът на града Драгомир Николов е запознал присъстващите жители и гости на общината с проекта и с изпълнените до момента строителни дейности. „Видно е, че този участък от улица „Ангел Кънчев” е по-красив, удобен и функционален, отколкото беше преди – са неговите думи. - След завършването и на вторият кръг трафикът на превозни средства в този район ще бъде по-организиран и регулиран, което ще донесе облекчения и на живеещи тук хора, и на преминаващите оттук гости на града. Съвместните усилия на толкова много хора водят до постигане на общата ни цел – град Трявна да хубавее и да става все по-привлекателно място за живеене и отдих“. Така той е изразил специалните си благодарности към проектанти, строители, строителен надзор, към общинска администрация и общинските съветници през последните два мандата, заради съпричастността им към реализацията на проекта.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни