Гласът на Драгомира Драшкова и китарата на Кристиан Тачев покориха публиката

	„Тази вечер ще съм музика.” С тези думи започна своя
Гласът на Драгомира Драшкова и
„Тази вечер ще съм музика.” С тези думи започна своя джаз концерт 21-годишната Драгомира Драшкова в Габрово, организиран от Клуба на будителите.

Макар и млада, тя вече има своята история на изпълнителка с участието си в редица музикални проекти, един от които е в мюзикъл на режисьора Борис Панкин, заедно с популярния актьор Мариан Бачев. Драгомира покори публиката със своя наситен широкодиапазонен глас, звучал през цялата вече ту като славеева песен, ту като звук от джунглата на Амазонка, нежно завладяващо или победоносен.
В своите изпълнения на „Roote66”, „Summertime”, „Puttin on the Ritz”, „In a sentimental mood“ на Дюк Елингтън тя насити въздуха с музика и чувства, заедно с прекрасната китара на Кристиан Тачев и синтезатора на Николай Дренски. Драгомира Драшкова представи и няколко свои изпълнения от най-новия си проект – музикално-артистичен портрет на американския композитор Коул Портър.
Всъщност Драгомира Драшкова стана популярна сред любителите на джаза в Габрово от участието й в концерта „Следи“ в памет на маестро Манол Цоков през декември, когато заедно с другата музикална надежда - Весела Морова, и със Стефка Оникян пяха пред зажаднелите за джаз изпълнения габровци.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни