“Възраждане“ регистрира листата си за народни представители

Ot-lyavo-nadyasno--Ivan-Tomov,-Daniel-Petrov-i-Kristiyan-Bliznakov
От ляво надясно: Иван Томов, Даниел Петров и Кристиян Близнаков
Даниел Петров, народен представител в последните 3 НС, е водач на листата

Партия „Възраждане“ регистрира в Районната избирателна комисия – Габрово пълна листа за участие в изборите за народни представители на 9 юни 2024 година.

По-късно днес „Възраждане" даде пресконференция в клуба на БТА и обяви кандидатите за народни представители. Водач на листата е Даниел Петров, народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание. Листата на "Възраждане":

 

1. Даниел Петров Петров

2. Иван Валентинов Томов

3. Кристиян Гълъбинов Близнаков

4. Йордан Валериев Андреев

5. Александър Бориславов Александров

6. Владимир Досев Вълчев

7. Оля Александрова Димитрова

8. Христофор Стойнов Тодоров

 

Даниел Петров съобщи, че „Възраждане“ е започнала да работи месец преди да обявят датата на изборите. „Обикаляхме почти всички населени место, включително и тези, които имат по десетина жители. В Габровска област, след Кърджали, има най-много села. За съжаление, в голяма част от тях има по един-двама души, няма и път. Но в тези, които имат 10 – 15 души, сме ги обиколили на 95 процента. Срещахме се с хората с основна цел да ги убедим да гласуват. Защото избирателната активност е изключително ниска от избори на избори. Ние предвиждаме, че заради изборите за европарламент вотът за парламентарните ще бъде нисък. Избирателите свикнаха да виждат едни евродепутати, които отиват в Брюксел, и повече никой не ги вижда и не ги чува. Мога да изброявам, но няма смисъл. Хората не са информирани защо са толкова важни европейските избори. Разговаряхме с тях, раздавахме листовки с информация защо е важен техният глас, защо трябва да се гласува. Това беше целта на нашата предварителна кампания. 

Естествено, че се борим да сме първа сила. Ако има партия, която не го казва, значи нейните цели са други. Ние от самото начало, дори когато имахме 2%, казвахме, че се борим за победа, да сме първа сила и да управляваме страната.“

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни