Генади Цитлакидис – председател на БСП - Габрово

TSitlakidis-e-edno-ot-nai-razpoznavaemite-litsa-v-strukturite-na-BSP-
Цитлакидис е едно от най-разпознаваемите лица в структурите на БСП
Новият председател и общинския съветник от „БСП за България“ в ОбС – Габрово очерта задачите пред местната структура на партията

Общинският съветник от групата на „БСП за България“ в ОбС – Габрово Генади Цитлакидис бе избран за председател на местната структура на БСП. Това стана на проведената на 30 март конференция след оттеглянето на досегашния председател Здравко Кънчев.
42-годишният Генади Цитлакидис е дългогодишен член на партията и едно от най-разпознаваемите лица в структурите на БСП – на последните местни избори постигна най-добър преференциален вот сред всички кандидати за общински съветници.
Цитлакидис е възпитаник на Механотехникума в Габрово. Завършва Национална спортна академия „Васил Левски“, педагогически профил. 
Спортната му кариера е свързана с местния футболен отбор „Янтра“ и тимове от Гърция. През периода 2004 – 2005 става голмайстор във „В“ група с 36 гола за сезона – постижение, което и досега не е подобрено. След активния си спортен период става треньор във ФК „Янтра“. 
В момента работи в Община Дряново.
„Задачите пред новото ръководство са свързани с активизиране дейността на основните партийни организации, възобновяване живота на младежката структура и подготовка за предстоящите избори през юни, каза за „100 вести“ г-н Цитлакидис. С радост ще споделя, че се чувства оживление сред основните ни организации. Например конференцията в края на март премина при засилен интерес. Ангажирам се и лично да отделям повече време за младежката структура. Самият аз съм преминал през нея с мои връстници и смятам, че тези структури са много важни за развитието на партията. Започнахме работа и за предстоящите евроизбори и предсрочни парламентарни у нас. След опита от многото кампании през последните години и направените изводи решихме да съставим Председателски съвет, който да подпомага председателя в конкретната работа с партийните организации за подготовка на изборите. Използвам повода да изразя благодарност за доверието и огромната подкрепа на членовете на партията.“
    

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни