Цветомира Иванова запечата Гвардейския отряд в изложба, фотосите са подредени в зала „Възраждане"

Водеща! V-30-fotosa-sa-zapechatani-momenti-ot-uchastie-na-Gvardeiskiya-otryad-v-t-rzhestveni-tseremonii-i-praznitsi
В 30 фотоса са запечатани моменти от участие на Гвардейския отряд в тържествени церемонии и празници
Преди осем години по идея на Цветомира Иванова (тогава ПР на Областен управител – Габрово) беше издаден фотоалбумът "Скъпоценни камъчета"

Младите гвардейци на града – приятели на Българската армия“ бе открита на 8 май във фоайето на зала „Възраждане“. Събитието беше тържествен момент преди откриване на Областния научен форум, посветен на изкуствения интелект.
„В 30 фотоса са запечатани моменти от участие на Гвардейския отряд в тържествени церемонии и празници в Община Габрово“, отбеляза авторът Цветомира Иванова.
XIV Младежки гвардейски отряд при ПТГ „Д-р Никола Василиади“ Габрово е създаден преди повече от две години. В него са се включили над 30 момчета и момичета, за които униформата, дисциплината, тържествените атрибути, знамена и церемонии не само са ги променили, но и изпълнили с национално самочувствие и гордост. 
Авторът фотограф Цветомира Иванова е старши експерт в Дирекция "Устойчиво развитие", Община Габрово. 

Преди осем години по идея на Цветомира Иванова (тогава ПР на Областен управител – Габрово) беше издаден фотоалбумът "Скъпоценни камъчета" с прекрасни кътове от Севлиево, Трявна, Дряново и Габрово. 
Символично лентата за откриване на експозицията прерязаха Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, и началникът на Военно окръжие – Габрово Георги Георгиев. 
Официални гости на събитието бяха заместник областният управител Даниела Маринова, началникът на РУО – Габрово Юлия Влаева, ръководители на образователни и културни институции.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни