Дестилерия „Луда страст“ със сертификат за качество

	Дестилерия „Луда страст“ получи специален сертификат за особено високи постижения
Дестилерия „Луда страст“ със с
Дестилерия „Луда страст“ получи специален сертификат за особено високи постижения в управлението на качеството на производството на дестилати, се похвали нейният собственик инж. Иван Лесев.

Преди няколко дни сертификатът му е бил връчен лично от инж. Евгени Кълчишков, председател на кооперация „Бенковски“ в София, и от главния конструктор инж. Петко Събев. След проведен одит по практическото прилагане на изискванията на кооперация „Бенковски“, свързани с използването на произведените при тях дестилационни съоръжения, дадената обща оценка от експертите на производителя е най-високата - „отличен“. Показателите, по които е била оценявана дестилерията, са управление и контрол на процесите в производството, иновативност на техническите решения, изпълнение на нормативните и регулиращи изисквания, комплексно обслужване на клиентите, маркетинг и реклама, икономии на разходи и условия за работа в обекта. Така практически дестилерия „Луда страст“ е обявена за най-добрата сред над 40 производители на алкохол от България, Украйна, Молдова, Македония, Косово и Русия, където работят с българските дестилационни.
Успоредно с получаването на сертификата е проведена среща с кметовете и кметските наместници от селата на Габровска област, организирана от кмета на с. Поповци Румяна Иванова за демонстрация работата на новата придобивка в селото – дестилерия „Луда страст“. По време на срещата пред гостите е демонстриран технологичният процес на новите казани за ракия и в дълъг непринуден разговор са били засегнати много от тънкостите в направата на качествена домашна ракия и запазването на българските традиции в тази област.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни