"Идеал Стандарт - Видима" АД на 85

Топ новина! Kmet-t-na-Sevlievo-uvazhi-praznika-na--Ideal-Standart---Vidima--aD
Кметът на Севлиево уважи празника на "Идеал Стандарт - Видима" АД

Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов уважи честването на 85-годишнината на "Идеал Стандарт - Видима" АД. Той присъства на празника на дружеството, редом с главния изпълнителен директор на компанията Торстен Тюрлинг и заместник-директора Йенс Хенеберг, които пристигнаха специално за събитието. Домакини бяха директорите на българското дружество Ярослав Дончев и Емил Гатев.

Сред официалните гости беше и директорът на Завода за производство на санитарна керамика Валентин Ганев.

„Щастлив съм да бъда заедно с всички вас в "Идеал Стандарт - Видима" АД - това голямо семейство, което показва, че в последните години продължава да бъде в крак с времето. То се развива не само структуроопределящо в икономиката на Севлиево, но е и сред най-успешните фирми в региона. Като кмет изказвам благодарност за това, че "Идеал Стандарт - Видима" АД е най-обществено ангажираната фирма в Севлиево и в целия регион. Благодаря от името на всички граждани на Севлиево за това, че вашето дружество продължава да подпомага много и различни инициативи в сферата на образованието, здравеопазването, културата и спорта. Радостен съм да бъда с вас на този празник. 85 години наистина не са никак малко време. Много от вас вероятно са прекарали голям част от живота си в тази компания. От сърце ви желая да бъдете здрави и все така успешни“, каза д-р Иванов в приветствието си.„От името на „Идеал Стандарт - Интернешънал“ бих искал да ви поздравя за 85-та годишнина на завода за санитарна арматура. Благодаря и на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов за ползотворното сътрудничество през годините и за това, че учтиво прие нашата покана да присъства на събитието ни. Отправям благодарности към всички служители на компанията. Днес празнуваме 85 години и сме горди с това", обърна се Торстен Тюрлинг към присъстващите. "Ние се чувстваме дълбоко интегрирани в общността на Севлиево. Поставихме си една смела задача преди година – да направим "Идеал Стандарт - Видима" АД най-добрия завод за арматура в света. Инвестирахме милиони в нови технологии. Благодаря на целия ръководен екип, който направи тази визия възможна“, каза той в заключение.

Изпълнителният директор на завода за санитарна арматура Емил Гатев сподели, че вярва във вдъхновението на екипа. По думите му "благодарение на желанието да градим, тази компанията ще я има още дълги години". Той изрази надежда, че "Идеал Стандарт - Видима" АД ще бъде шампион в бизнеса. "Виждането на компанията е не да бъдем просто добри, а да бъдем най-добрите!“, беше категоричен той.

Празникът на "Идеал Стандарт - Видима" АД събра не само работещите в дружеството, но и голяма част от севлиевци, които по един или друг начин са свързани с компанията. Организаторите бяха предвидили различни занимания за децата, които включваха ледена пързалка, аниматори и рисуване върху вода.По повод юбилея, компанията предприе редица мероприятия в Севлиево през изминалата година. Предстои и откриването на обновеното детско отделение в общинската болница „Д-р Стойчо Христов“, което ще бъде на 19 ноември. Именно "Идеал Стандарт - Видима" АД е сред основните дарители за подобряване на материалната база на общинската болница“ в партньорство в Община Севлиево.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни