Журито на „Ideal Standard Баня на годината 2017“ започна гласуването

Водеща! ZHurito-na-„Ideal-Standard-Banya-na-godinata-2017“-zapochna-glasuvaneto
Журито на „Ideal Standard Баня на годината 2017“ започна гласуването

От 13 февруари журито на на „Ideal Standard Баня на годината 2017“ започна да тече времето за гласуване на журито за определянето на най-добрата баня на 2017 г.

Техните гласове трябва да бъдат подадени до 20 февруари. От следващия ден - 21 февруари до 8 март 2018 г. е времето, през което може да гласува публиката.
В това издание проектите на участниците са на тема „Идеалната хотелска баня“, а категориите са две - „Баня в бизнес хотел “ и „Баня във ваканционен хотел“. Участниците се борят за голямата награда - участие като специален гост на събитията на Ideal Standard по време на Milano Design Week (17 - 22 април, 2018 г.) и посещение на изложението Salone del Mobile Milano.
На официално събитие на 15-ти март ще бъдат връчени наградите на журито, публиката и специалните призове. Приза Ideal Standard Баня на годината получава проектът, събрал най-много точки след анонимното гласуване на журито за всяка от категориите.
От тази година критериите, по които ще се оценяват проектите, са нови. Те са свързани с постигане хармоничен и цялостен образ на интериора; eнергоефективни решения за баня чрез продуктите на Ideal Standard; организация на пространството и ергономичност; реализуемост и приложимост на проекта.
В 14-тото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ журито е в състав: арх. Борислав Игнатов, доц. д-р арх. Мария Давчева, арх. Гергана Милушева, арх. Радина Гешева, арх. Пламен Братков, арх. Пенка Станчева, Иван Гроздев, Георги Дучев, проф. д-р инж. арх. Пеньо Столаров, арх. Ирина Тамбукова, Светослав Тодоров, Красимир Капитанов.


Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото