Първо и второ място за СК “Киокушин” в Стара Загора и бронз от ДП по кик-бокс

Топ новина! Едно първо и една второ място извоюваха състезателите на СК„Киокушин“
Първо и второ място за СК “Кио
Едно първо и една второ място извоюваха състезателите на СК„Киокушин“ от 25-то издание на най-стария турнир по киокушин карате в България - международната надпревара за Купа „Верея“ в Стара Загора.

Клубът беше представен от четирима състезатели и двама съдии - Андреян Иванов и Михаил Инджов.
Злато извоюва Тодор Диклич от надпреварата при мъжете в стила Шикеншобу (стил в киокушин близък до кик-бокса, с позволени удари с ръце, лакти и колена в главата, но без бой на земята). В тежката категория над 80 килограма габровският боец победи убедително двама съперници от Сърбия - Драган Йокич и Марко Гъркович. При девойките младша възраст, в категория до 55 килограма, Йоана Андреева победи съпернички от Самоков и Ямбол, а в мача за първото място отстъпи на националката Моника Димитрова от „Самурай“ (Бургас) и взе среброто. Другите двама представители състезатели на СК“Киокушин“ в Стара Загора - Кремистиян Лилов и Габриел Иванов, не успяха да се намесят в битката за медалите.
Двата медала, спечелени от Тодор и Йоана, наредиха СК“Киокушин“ на 6-то място в крайното отборно класиране на турнира, от общо 22 клуба.
Междувременно в Шумен се проведе държавно първенство по кик-бокс в стил киклайт и там габровският клуб също записа призово класиране. 438 състезатели от 41 клуба участваха в надпреварата, а СК“Кокушин“ беше представен от Наим Юнуз и Тихомир Тодоров, водени от помощник-треньора Цветослав Иванов. Тихомир постигна първата си победа и взе бронза в категория 75 килограма.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни