Майстор от АЕК “Етър” е сензация на международна туристическа борса

	Етърският шекерджия Боян Минчев демонстрира уменията си на регионалния щанд
Майстор от АЕК “Етър” е сензац
Етърският шекерджия Боян Минчев демонстрира уменията си на регионалния щанд на Габровска област в Интер Експо Център - София, а посетителите, опитали от сладките, си обещаваха скорошно идване в Габрово.


Община Габрово участва с представителен щанд заедно с Трявна и Севлиево на Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2015“ в Интер Експо Център - София. Туристическото изложение се проведе от 12 до 14 февруари под мотото „В България всичко е туризъм“. Експерти от общинската администрация на трите общини, представители на АЕК „Етър“ и АИР „Боженци“ участваха на изложбения щанд и в дискусионните форуми на изложението. Дом на хумора и сатирата, Интерактивен музей на индустрията, РИМ-Габрово, Национален музей на образованието, Астрономическа обсерватория и планетариум, както и туроператори и хотелиери се представиха чрез рекламни материали.
Над 330 изложители от България и 21 други държави – туроператори, общини, организации, хотели, комплекси, транспортни фирми и авиокомпании, представиха своите предложения. В дискусионната част, по време на открити форуми и дебати, основна тема и послание беше насърчаването на вътрешния туризъм в България. Участието на Габрово заедно с Трявна и Севлиево е продължение на усилията, които полагат трите общини за обединяване на добрия си потенциал в общи туристически продукти и информационни кампании. Именно този процес беше в основата на приключилия през 2014 г. проект „Подкрепа за развитие на регионален интегриран туристически продукт в Габрово, Трявна и Севлиево“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото