Инфомобил на Viessmann предлага енергийно ефективни продукти

Първият ден от присъствието на инфомобила с енергийно ефективни продукти
Инфомобил на Viessmann предлаг
Първият ден от присъствието на инфомобила с енергийно ефективни продукти и съоръжения на германската компания „Viessmann” в центъра на града предизвика интереса на габровци.

Особено на онези от тях, които се стремят да оптимизират отоплението на своя дом по най-добрия начин. Според Стоян Дачев, който заедно с Рачо Шейтанов е собственик на РГС ООД в Габрово, дистрибутор на „Viessmann” за региона, немалко жители на областта вече познават много добре продуктите на германската компания и продължават да се интересуват от новостите, предлагани от нея на българския пазар. От вчера до 25 април те показват най-актуалното, свързано с използването на синьото гориво, на термалните източници на енергия за бита.  
И тъй като в момента върви газификацията на Габрово, в инфомобила предлагат стенни газови котли с различни мощности за различни площи и кубатури отопление – за малки апартаменти и  големи жилища. 
„Тук сме показали малкия тип котли – около 50 киловата, покриващи нуждите за отопление на къщи с 400-500 квадратни метра разгъната площ – информира Стоян Дачев. - За онези, които няма да се възползват от газификацията, предлагаме пиролитни котли на дърва, които са от 25 до 80 киловата.“ Всички, които се интересуват, могат да видят в инфомобила и въздушни термопомпени агрегати, с циркулация на вода в жилището чрез вътрешното тяло. 
„Предлаганите от нас продукти са с екологична насоченост - обясни Дачев. - Въздушните термопомпи, заедно със слънчевите колектори щадят околната среда и са икономически изгодни за гражданите. Предлагаме термопомпи от типа земя-вода или вода-вода, които са с много добри коефициенти на преобразуване. Те са едни от най-евтините съоръжения за отопление.“
Всеки, който посети инфомобила на „Viessmann”, разположен на пл. „Възраждане“, може да получи информация за възможните индивидуални решения с ефективни системи за всички енергоносители и всички техни приложения. Както и да се запознае с комплексната продуктова програма на фирмата, свързана с екологичните и ефективни отоплителни системи на газ, соларни инсталации, отоплителна техника за възобновяеми енергийни източници, термопомпи и др., щадящи природните ресурси.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни