Детелин Колев от Богатово се окичи с живо агне на първия мотокрос с балканчета

	Детелин Колев от с. Богатово грабна голямата награда и се
Детелин Колев от Богатово се о
Детелин Колев от с. Богатово грабна голямата награда и се окичи с живо агне, осигурено от кмета на селото на първия мотокрос за мотопеди „Балкан“ 50 куб. см. Надпреварата се проведе в събота в местността Отлака край с. Богатово, Севлиевско.

 В нея се включиха 32-ма любители на препускането с популярните в годините на соца мотопеди, които не развиваха кой знае колко висока скорост, но за сметка на това вършеха добра работа на собствениците си. Участниците показаха завидни умения при управлението на своите моторчета.

Втори в генералното класиране се нареди Стефан Попов от село Енина, а трети - неговият съселянин Иван Джалов. Награда за най-атрактивен състезател получи Мирослав Стефанов. Най-малкият участник в мотокроса - 8-годишният Денислав Момчев, беше отличен за най-тунингован мотопед. Награда за майсторско управление получи Иван Джалов.
Беше проведен и извънреден манш между най-добрите отбор на селата Агатово и Богатово. В него на първа позиция се класира Детелин Колев, втори стана Христо Горанов от село Богатово, а трети - Асен Альошев от село Агатово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни