ЗАД „Армеец” отпразнува своя 15-ти рожден ден

Във вторник вечерта ЗАД „Армеец“ в Габрово отпразнува своя 15-годишен
ЗАД „Армеец” отпразнува своя 1
Във вторник вечерта ЗАД „Армеец“ в Габрово отпразнува своя 15-годишен юбилей. На празника в ХГ „Христо Цокев“ присъстваха брокери, агенти, представители на бизнеса и местната администрация, приятели.

Анелия Тодорова - управител на дружеството в Габрово, направи равносметка на изминалите години, сподели гордостта си от постигнатите резултати и разбира се, изрази благодарността си към посредниците и към клиентите за успешното сътрудничество с тях, към ръководството на ЗАД „Армеец“ в София за подкрепата, която е получавала в трудни за габровския застраховател моменти. А от Централното управление да споделят празника бяха директорите на „Автомобилно застраховане“ Пламен Андреев и на „Дистрибуция и клонова мрежа“ Илияна Ненова, на „Рисково застраховане“ София Антонова, на „Имуществено застраховане“ Марияна Игнатова, на „Вътрешен контрол“ Илия Александров, на „Маркетинг и връзки с обществеността“ Надя Стоянова, ръководител направление „Транспортно застраховане“ Мария Манева, главният юристконсулт Боян Дачева и Юлия Станева, главен счетоводител.
Поздрави по повод 15-годишнината на габровския застраховател бяха отправени от министъра на културата Петър Стоянович и от кмета на Община Габрово Таня Христова.
С благодарствен плакет на ЗАД „Армеец“ бяха отличени първият управител на габровската агенция Николай Григоров, областен управител на Габрово, най-дългогодишният клиент на габровския застраховател Мирослав Каварджиков от „Диско Дура Тера” АД, най-добре работещият агент - „Адора Трейд“, клиентът с най-много сключени застраховки - „Общински пътнически транспорт“ ЕООД в Габрово и клиентът с най-разнообразен портфейл – „Булкарто” ЕООД.
За доброто настроение на гостите беше подготвена специална програма, включваща музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки. А тортата с логото на „Армеец“ превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни