Кристина Сидорова удовлетворена от решенията на НС на БСП в събота

	Лидерът на левицата в Габрово Кристина Сидорова изрази удовлетворението си
Кристина Сидорова удовлетворен
Лидерът на левицата в Габрово Кристина Сидорова изрази удовлетворението си пред „100 вести“ от решенията на Националния съвет на БСП в събота.

„Не крия своите симпатии към министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, който беше избран за зам.-председател на Българската социалистическа партия“ – сподели тя.
Кристина Сидорова подчерта, че предварителните проучвания в местната организация сочели положителни нагласи за лидерския пост в столетницата не само към Драгомир Стойнев, но и за Корнелия Нинова, Мая Манолова, Анаки Стоилов, дори и за блогъра Александър Симов. 
Според нея съботните решения са били навременни и благодарение на тях на предстоящото конгресно заседание на БСП на 27 юли ще се състои наистина истински избор за лидер на левицата. 
Кристина Сидорова уточни, че най-късно до 21 юли общинските организации трябва да са готови със своите номинации за председател на БСП, за да може да бъде гласуван новият лидер на 27 юли. Тя припомни, че местната организация на партията е била сред структурите в страната, които са настоявали Сергей Станишев да се оттегли от поста с оглед по-доброто консолидиране на левицата за предстоящите парламентарни избори. 
Кристина Сидорова беше категорична, че оставката на Сергей Станишев е навременна, което е предпоставка габровската организация на БСП да тръгне към октомврийския вот сплотена и значително по-силна.   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни