Какво мислите за скандала с лични данни в партийните списъци?

	...: „Това е една типично „българска работа“, както обичаме да
Какво мислите за скандала с ли
...: „Това е една типично „българска работа“, както обичаме да казваме. Доста неприятна ситуация, която показва до каква степен мошеничеството е обвързано с държавата. Аз лично ще проверя дали моите имена фигурират в списъците“.

Ангел Ангелов: „Това е една голяма злоупотреба с личното пространство на всеки един човек. Този случай показа колко незащитени са личните ни данни въпреки уверенията, че се пазят. Все още не съм проверил дали името ми фигурира в списъците, но мисля в най-скоро време да го направя“.
Симеон Бонев: „Поредният куриоз на сегашното правителство и, разбира се, поредните купени избори. Доста неприятна ситуация, но не е нещо ново за България. Проверих за името си в тези списъци и съм щастлив, че не фигурира там“.
Рупчева: „В нашата държава има само скандали. Не виждам нещо, което да не е скандално - политиците ни сътворяват нечувани неща, които не говорят никак добре за държавата“.
Здравко Славев: „Повече от очевидно е, че това е неправилно и не бива да се случва. Ние, обикновените хора, обаче нищо не можем да направим,  за да го предотвратим“.
Мина Иванова: „Нищо ново. В България постоянно си има далавери, така че не съм особено впечатлена. Не съм проверила дали името ми фигурира в някой списък, но мисля, че дори и да го направя, това би могло да промени нещо“.
Иван Стоянов: „Личните данни са нещо много важно и злоупотребата с тях е неприемлива. Доколкото съм запознат, има наказания за злоупотреба с лични данни и смятам, че хората, които са си позволили такива волности, трябва да бъдат подведени под отговорност“.
...: „Разочарована съм от това нещо. Хората, на които сме гласували доверие, ни предадоха за пореден път и по особено нелеп начин. За съжаление, няма да има никой наказан за това своеволие“.
Стефка Босева: „Не съм запозната с този въпрос, но според мен злоупотребата с лични данни е не само нещо скандално, но и цинизъм. Все пак, както вървят нещата, най-вероятно няма да се намери човек, който да поеме отговорността за случилото се“.
Стефана Кънчева: „Скандално е това, което се случи. Аз лично съм повече от потресена от наглостта, която беше демонстрирана посредством този случай. Виновни със сигурност няма да има, а дори и да се намери някой, той ще бъде изкупителна жертва“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни